INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  

”Arena Naţională”, motiv de rîcă politică: ”Oprescu să explice de ce bucureştenii trebuie să dea încă un milion de euro pentru gazon”

Inaugurată în septembrie 2011, ”Arena Națională” trebuie să schimbe pentru a treia oară gazonul
Inaugurată în septembrie 2011, ”Arena Națională” trebuie să schimbe pentru a treia oară gazonul

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 martie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 11 martie 2012 15:51

Noile lucrări de la ”Arena Naţională” au dus la alte critici dure contra primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Atacul l-a purtat primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, membru important PDL.

”Oprescu să ne explice de ce bucureştenii trebuie să achite încă un milion de euro pentru schimbarea gazonului şi să-şi asume responsabilitatea fiindcă Arena Naţională nu are un gazon funcţional. Şi să ne mai spună de ce nici primul, nici al doilea gazon nu au fost în garanţie. Nu este normal ca bucureştenii să plătească pentru incompetenţa primăriei”, a înfierat Poteraş. Fost luptător, acesta a mai cerut ”să se prezinte situaţia reală a acoperişului retractabil al stadionului, care, deşi nu a fost folosit pînă acum, trebuie să intre în revizie”.

”Nu este normal ca un stadion de 234 de milioane de euro să nu poată fi utilizat pînă în luna mai. Oprescu trebuie să-şi asume o asemenea situaţie ruşinoasă, dar şi costurile foarte mari”, a completat Poteraş, dezvăluind că ”dublarea costului Arenei Naţionale a decis-o Oprescu. Preţul per scaun a fost de 4.200 de euro, cu mult mai mare decît cel de pe alte stadioane din Europa”.

”Arena Naţională” nu mai poate găzdui nici un meci deoarece trebuie instalat alt gazon pentru finala Europa League din 9 mai. Lucrările vor dura în jur de o lună, iar costul de aproximativ 4 milioane de lei va fi suportat de către Primăria Capitalei.

 

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
adra
adra  •  05 Aprilie 2012, 22:19

milionul ar trebui sa-l dea chiriasii ... gigi oierul , borcea butelie, copos savarina ....

visarion
visarion  •  12 Martie 2012, 10:59

Nu zau!Poteras stie foarte bine cine si cum a negociat contractul pentru Arena Nationala,prietenul Bordureanu,adica!Dar campania electorala e aproape,iar Poteras sare la gatul lui Sorin Oprescu!Vezi-ti de sectorul tau,Poteras,si lasa-l in pace pe Sorin Oprescu!

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  11 Martie 2012, 21:08
Postat de conasu_boeru pe 11 Martie 2012, 19:01

Comentariul tău...Nu stiam ca trebuie sa iti cer tie voie ? Oprescu nu avea prea multe lucruri de schimbat , singurul lucru aprobat de el a fost acoperisul, in rest...Dar ce nu vezi tu e faptul ca astora nu le convine ca trebuie sa se supuna unui independent !

Si asta-independent cum is io PAPA de la Roma! Are tatuat in creier 3 trandafiri pe care nu-i mai stergi decat cu popa! Amin!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close