INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  U CRAIOVA - HONVED (JOI, 19:15, DIGI 1, LOOK PLUS)

U CRAIOVA - HONVED // Arbitrul Arnold Hunter, perfect pentru olteni? Trage cu gazdele!

FOTO: Facebook Universitatea Craiova
FOTO: Facebook Universitatea Craiova

Articol de - Publicat marti, 30 iulie 2019 17:23

Arnold Hunter, arbitrul returului dintre Craiova și Honved, e mai dur cu oaspeții. Din cauza lui, președintele lui Anderlecht a făcut o criză de nervi în 2016, la un meci din Europa League disputat la Atena.

  • Craiova - Honved se joacă joi, de la ora 19:15 și va fi transmis pe TV Digi Sport, Look Plus, dar și liveTEXT pe GSP.ro.
  • În tur, cele două formații au remizat, scor 0-0.

Dacă la Gyor, în prima manșă, Craiova a avut parte de un arbitru care a închis ochii la jocul dur al gazdelor, l-am numit pe scoțianul Kevin Clancy, UEFA a delegat la retur un „fluieraș” ce ar putea fi pe placul oltenilor: Arnold Hunter.

Potrivit cifrelor sale, înregistrate în 52 de meciuri internaționale, „centralul” nord-irlandez e mai dur cu oaspeții:

  • 11 penalty-uri acordate gazdelor, dintr-un total de 14 dictate
  • 109 cartonașe galbene arătate oaspeților, din 192 acordate
  • 5 cartonașe roșii arătate oaspeților, dintr-un total de 9 

Din cauza lui Hunter, președintele lui Anderlecht, Roger Vanden Stock, a făcut o criză de nervi în februarie 2016, la un meci disputat la Atena, contra lui Olympiakos (2-1), în Europa League.

Scoțianul le-a făcut cadou grecilor un penalty, pentru un henț la Badji pe care numai el l-a văzut, și a omis să-l elimine pe Alberto Botía (Olympiakos) în urma a două faulturi de „roșu” direct.

Vanden Stock s-a enervat atât de tare încât și-a luat soția și a plecat de la stadion înaintea pauzei: „Ne-am întors la hotel cu un taxi și am urmărit restul partidei pe net. Nici la derby-urile controversate cu Standard n-am făcut așa ceva”.

Și mai dur a fost șeful arbitrilor belgieni, Robert Jeurissen: „UEFA i-a acordat o șansă, dar Hunter i-a dat cu piciorul. Cred că sezonul său în Europa e terminat”. Și așa a fost! 

2 victoriidin tot atâtea posibile, a obținut România U17 în preliminariile Euro 2011 cu Hunter la centru: 2-1 cu Ungaria, în deplasare, și tot 2-1 cu Rusia, acasă

Își iau fundaș de la Zaragoza

„Craiova e la un pas să-l transfere pe Diogo Verdasca de la Zaragoza”, a anunțat cotidianul As. Spaniolii precizează că gruparea din Bănie a ajuns la un acord cu clubul din Segunda Division pentru 450.000 de euro, după ce fundașul portughez de 22 de ani, ieșit din planurile Zaragozei, i-a refuzat pe ciprioții de la AEK Larnaca.

Verdasca e un stoper de picior drept crescut de FC Porto, are 1,85 metri înălțime și a bifat 6 meciuri la naționala U20 lusitană. El a fost adus gratis de Zaragoza în 2017 și este cotat la 600.000 de euro pe transfermarkt.de. Mai avea contract pe un sezon cu spaniolii. 

21 de meciuri și două goluri are Verdasca în Segunda Division 2018-2019

VEZI ȘI:

 VIITORUL - GENT // Gică Hagi și-a făcut calculele pentru returul cu Gent: „Trebuie să dăm de la 4 goluri în sus” » Anunță o schimbare: „Intră Căbuz”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
2470196376539519
Eduard Antoniu  •  02 August 2019, 00:45

"Din cauza lui Hunter, președintele lui Anderlecht, Roger Vanden Stock, a făcut o criză de nervi în februarie 2016, la un meci disputat la Atena, contra lui Olympiakos (2-1), în Europa League. Scoțianul le-a făcut cadou grecilor un penalty, pentru un henț la Badji pe care numai el l-a văzut, și a omis să-l elimine pe Alberto Botía (Olympiakos) în urma a două faulturi de „roșu” direct". - Scotianul? E nord-irlandez. Bravo, ***, felicitari, iesiti afara *** din Europa. Dati cu petarda langa arbitru si il mai si loviti si cu altceva, ca poate va cauta IRA-ul la poarta, ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  31 Iulie 2019, 17:02

Uitati-va si voi cum a programat DIGI TV etapa urmatoare. FCSB si Viitorul joaca de la ora 21 pe racoare,iar Universitatea Craiova iarasi joaca pe caldura de la ora 18.Bai astia de la DIGI TV chiar nu va este rusine??Conducerea Universitatii doarme??Pai mai bine nu te televizati si jucam si noi pe racoare imputitilor!

dansy
dansy  •  31 Iulie 2019, 13:36

Nu va este rusine sa scrieti asa ceva.Ceea ce scrieti este total impotriva unei echipe romanesti,care culmea, este una pe care voi cei de la gsp nu o agreeati.Sunteti ori prosti ori rau intentionati!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează