INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

AS Roma - CFR Cluj 5-0. Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

CFR Cluj a pierdut pe terenul celor de la AS Roma, scor 0-5, în runda cu numărul 3 a grupei A din Europa League. Este cea mai drastică înfrângere din cariera lui Dan Petrescu (52 de ani) în cupele europene. +14   FOTO
CFR Cluj a pierdut pe terenul celor de la AS Roma, scor 0-5, în runda cu numărul 3 a grupei A din Europa League. Este cea mai drastică înfrângere din cariera lui Dan Petrescu (52 de ani) în cupele europene.

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2020 21:32 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:21

CFR Cluj s-a făcut de râs în fața rezervelor lui AS Roma, scor 0-5, în runda cu numărul 3 a grupei A din Europa League. Este cea mai drastică înfrângere din cariera lui Dan Petrescu (52 de ani) în cupele europene. 

Dan Petrescu nu pierduse niciodată la mai mult de două goluri în cupele europene. Până astăzi, suferise doar patru înfrângeri la două goluri: 

  • Urziceni - Hamburg 0-2
  • Urziceni - Sevilla 0-2
  • Urziceni - Stuttgart 1-3
  • CFR Cluj - Celtic 0-2

CFR Cluj, înfrângere istorică

Eșecul 0-5 de pe Stadio Olimpico reprezintă cea mai mare înfrângere din istoria europeană a clubului CFR Cluj. Precedenta contraperformanță fusese stabilită pe 3 noiembrie 2010, când Bayern Munchen învingea în Gruia cu 4-0.

FOTO. Imaginile unei înfrângeri durerioase, AS Roma - CFR 5-0

+10 FOTO

Clasamentul în grupa celor de la CFR Cluj:

Citește și alte știri din cupele europene:

AS Roma - CFR Cluj. VIDEO + FOTO Experimentul lui Dan Petrescu a dat greș! Gafe în lanț într-o primă repriză de coșmar pe Olimpico

FOTO Imaginea serii în Liga Campionilor! Ce a făcut Mircea Lucescu imediat după finalul partidei de pe Camp Nou

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
daniaania
daniaania  •  06 Noiembrie 2020, 10:43

No, lasa ca si Barca o luat 8 cu Bayern ce tot criticati ??? Oricum CFR a facut performanta pe plan mioritic, o sa vedem cine o mai intrece in EL ,ca de vorbe aiurea sunteti buni toti !!!!

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Noiembrie 2020, 09:52
Postat de tonyys pe 06 Noiembrie 2020, 06:37

Mare antrenor Dan penalty, fara hațegani,corpodeni si Kovaci e 0 barat.

Ciocu mic!Intr-un clasament intocmit de UEFA cu echipele care au beneficiat de cele mai multe penalty-uri,primele locuri sunt ocupate numai de echipe ale unor imbogatiti dubiosi din tarile lumii a treia!Printre ele ...si fcsb-eaua,care ocupa in acel clasament un(deloc)onorabil loc...5!

zorrozabal
zorrozabal  •  06 Noiembrie 2020, 09:47

Eu stiu ca- in grupele Champions league- la Urziceni a fost:Urziceni-Sevilla=1-0!Poate la Sevilla- in meciul tur- sa fi fost:Sevilla-Urziceni=2-0!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează