INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA J

AS Roma - Mönchengladbach 1-1 » Scandal cu VAR, penalty halucinant: „E inacceptabil!”

Articol de - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 10:10

Roma se revoltă după ce scoţianul Collum a dat penalty în prelungiri la o minge care l-a lovit clar în faţă pe Smalling.

"Jucătorii mei sunt devastaţi. Nu e posibilă o asemenea gafă!", acuză Fonseca.


Încă o dovadă că este mare nevoie de VAR şi în Europa League, nu numai la finală, s-a produs joi seară la Roma. Giallorossii au ratat succesul cu liderul Bundesligii, Mönchengladbach, din cauza unei mari greşeli de arbitraj. Scoţianul William Collum a văzut un henţ în careu în minutul 90+4 la Smalling, deşi mingea îl lovise clar în faţă pe stoperul englez, Stindl anulând de la punctul cu var avantajul Romei asigurat de Zaniolo (1-1).

„Victima fotbalului fără asistent video" 

"Smalling era roşu de furie, centralul nici măcar nu l-a privit. Este inacceptabil la un astfel de nivel să comiţi o eroare atât de gravă! Nu poţi să dai penalty în ultimul minut pentru aşa ceva. Nu înţeleg cum a fost aşa de sigur când nici nu avea cum să vadă faza!", s-a revoltat căpitanul Edin Džeko. Şi antrenorul Paulo Fonseca l-a susţinut: "Jucătorii mei sunt devastaţi, refuză să accepte că n-au învins. Nu-i posibilă o asemenea gafă!". 

La fel, Fazio: "Am rămas şocat de decizie. Toţi am văzut că nu a respins cu mâna şi l-am rugat să se uite pe faţa lui Chris. I se vedea urma balonului pe faţă, dar arbitrul s-a făcut că nu pricepe". Iar Corriere dello Sport a acuzat pe copertă: "Un penalty scandalos pe Olimpico! Roma cade victimă fotbalului fără asistent video".

"Nu-mi vine să cred că arbitrul a putut să dea lovitură de la 11 metri la acea fază împotriva noastră. Meritam cele trei puncte şi sunt atât de dezamăgit" 
Chris Smalling, fundaş AS Roma

4remize consecutive are AS Roma în toate competiţiile, două în Serie A şi două în Europa League. De trei ori a făcut 1-1

PARTIZAN - MAN. UNITED // Moment amuzant oferit de Harry Maguire în Europa League » A uitat că este căpitan și s-a dus direct pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  25 Octombrie 2019, 10:53

Acum ceva timp, in CL, cu VAR, la Porto, tot minutul 94, Roma nu primea un penalty clar pentru toata lumea și pierdea o calificare, parca in sferturi. De ce? Pentru ca arbitrul turc, ăla mic și negru de râd toți de el, nu vroia sa asculte VAR-ul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează