INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TURUL 2 PRELIMINAR

Astra și-a aflat adversara din Europa League » Va juca împotriva unui român

Articol de GSP - Publicat joi, 06 iulie 2017 22:17

Astra Giurgiu va juca în turul 2 preliminar al Europa League pe terenul azerilor de la Zira, pe 13 iulie. Returul se va juca la Giurgiu, pe 20 iulie.

"Europa League e o utopie. Suntem mai degrabă echipă de play-out. Chiar dacă ambiţiile mele sunt mari, trebuie să se întâmple multe lucruri penmtru a eite realmente pretenţii la un loc între primele şase echipe în acest an competiţional", a spus Edi Iordănescu, conform TV Digi Sport.

La Zira joacă și Gabi Matei, fostul fundaș al Stelei. Echipa românului a trecut în primul tur preliminar de luxemburghezii de la Differdange, 2-0 și 2-1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
106683413108068
Francisc Dascal  •  07 Iulie 2017, 10:18

ASTRA nu va juca cu un ROMAN va juca impotriva echipei ZIRA in lotul caruia se afla compatriotul nostru G.MATEI. MEREU VRETI SENZATIE DAR MAI MEREU GRESITI DEOARECE SUNTETI ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ray51
ray51  •  07 Iulie 2017, 10:11

ASTRA, intr-o competitie europeana reprezinta ROMANIA. Patronul trebuie tras la raspundere pentru prejudiciile de imagine pe care le va suferi tara din cauza necompetitivitatii la care a adus echipa!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează