INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA H / MARSEILLE - LAZIO 1-3

Atacați cu sticle și pietre » Radu și colegii de la Lazio, în teroare pe Velodrome!

FOTO: Getty / Guliver Images
FOTO: Getty / Guliver Images

Articol de - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 11:56

Lazio a ieșit victorioasă joi din infernul de la Marsilia (3-1), dar a trăit momente de groază înaintea meciului. Autocarul biancocelestilor a fost atacat de ultrașii lui OM, care, neavând cum să intre pe "Velodrome", după ce UEFA a închis peluzele ca măsură disciplinară, au provocat haos pe străzi.

Ștefan Radu și colegii săi au trecut greu de barajul huliganilor francezi, ce au aruncat cu sticle și pietre, reușind să spargă un geam. Fanii marseillezi, mascați și înarmați cu bare de fier și centuri, s-au bătut cu biancocelestii, în ciocniri fiind răniți 3.

L-a pălmuit pe Ocampos

Nici în teren nu s-au menajat deloc cele două tabere, într-un joc destul de agresiv. Ștefan Radu n-a menajat pe nimeni, din contră. În minutul 30, fundașul r omân, integralist, i-a dat o palmă peste față lui Ocampos într-un duel acerb și a scăpat cu un "galben".

Apoi, la mijlocul părții secunde, l-a faultat pe Payet, care a cerut al doilea cartonaț pentru lazial, însă l-a încasat el. "A alergat peste tot unde-a fost nevoie. Cu bune și cu rele (a fost avertizat), Radu i-a oprit pe toți", l-a caracterizat jurnalul La Gazzetta dello Sport, acordându-i nota 6,5.

Payet s-a certat cu Rami

OM a alergat zadarnic după egalare, nereușind decât un gol, din "directa" lui Payet. Care s-a certat cu Rami și n-a lipsit mult să se ia la bătaie. "Toată lumea a fost foarte nervoasă", s-a plâns antrenorul Rudi Garcia. Iar fundașul francez și-a vărsat furia pe presă: "Nu s-a întâmplat nimic între noi. Să afle televiziunile și toate revistele de rahat pe care le veți difuza a doua zi în TGV. Dar e greșeala mea, nu trebuia să mă enervez". 

46 de anisunt de la precedentul sezon foarte slab al echipelor franceze în cupele europene. După 3 etape în grupele Ligii și EL, cele 6 formații au reușit doar 3 victorii din 18 meciuri

7 goluri a marcat Lazio cu contribuția lui Caicedo (4 reușite și 3 assisturi) în 8 partide din Europa League în care atacantul ecuadorian a jucat titular

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
mosvasile
mosvasile  •  26 Octombrie 2018, 14:02

Marsilia e un oras mai mult magrebian!Si nu de acum!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  26 Octombrie 2018, 12:51

Civilizație, taică! Merită să ne închinăm la ei!

poli_4_ever
poli_4_ever  •  26 Octombrie 2018, 12:34

De fapt Rami a zis: „Să afle televiziunile și toate revistele de *** pe care le veți difuza a doua zi în TGV că fc fcsb popești leordeni NU e Steaua. Și să afle ***”

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează