INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DEPUNCTARE

Atenţie, stelişti! "Campioana poate fi depunctată, fiind un club recidivist"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 octombrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 octombrie 2014 20:54

Cristian Jura, singurul judecător român al Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, anunţă că Steaua poate fi depunctată dacă suporterii acesteia vor mai avea o atitudine rasistă.

"UEFA este cu ochii pe meciul dintre Steaua şi Rio Ave, iar eventuale gesturi de rasism ar putea fi pedepsite foarte drastic. Există cîteva tipuri de sancţiuni care sunt, în principiu, acordate progresiv. Prima ar fi amenda, apoi ar fi suspendareaa parţială a stadionului, închiderea definitivă, pentru ca în cele din urmă se se poată ajunge chiar pînă la depunctare.

În cazul Stelei, care este un club recidivist, s-ar putea ajunge la depunctare chiar din această seară dacă vor mai fi cazuri de rasism. UEFA trimite la fiecare meci pe care îl organizează un om care întocmeşte un raport legat de suporteri. Sînt oameni despre a căror identitate nu ştiu nici măcar cluburile, iar ceea ce scriu ei este decisiv”, a explicat Cristian Jura pentru Fanatik.ro.

Steaua a juat fără fani şi în prima etapă a Europa League, cu Aalborg, scor 6-0. Atunci, în urma comportamentului rasist al unei părţi a suporterilor stelişti la meciul retur cu Ludogoreţ, în play-off-ul Ligii Campionilor, UEFA a decis ca roş-albaştrii să joace cu porţile închise primul meci din Europa League.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (21)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:43
Postat de andytheblue pe 23 Octombrie 2014, 20:54

mmmm si aici sunt frustratii de la raped si dinamo ! vai de ma3ma lor !

cine striga, ala e.. nu folosesc epitete, simpla ta existenta deja jigneste limba romana pe care din pacate, o folosesti si tu.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:42
Postat de sexilian pe 24 Octombrie 2014, 11:36

codul penal e pavaza putinarilor ,puscariabili dela fasa la barba alba.

..))) gand la gand, domnule..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:42

miram-as, astia fac ceva pe ele de regulamente si de legi, inca din 1947 incoace. de 2 ori au scapat de retrogradare, prin interventia statului comunist. o data au scapat de retrogradare prin nepasarea si tacerea autoritatilor de acum cativa ani. steaua e mai tare ca milan, juventus, marseille si alte cluburi, date de-a dura direct in ligi inferioare, pentru incalcarea regulamentelor sportive. la noi, brichetele se premiaza consistent... sa fie complicitate la acte de coruptie, nu stiu, habar n-am...))

Vezi toate comentariile (21)
Comentează