INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, JOI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // "Câinii" au plecat în Spania » Jucătorul-surpriză inclus de Contra în lot

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 14:06

Dinamo a plecat astăzi la Bilbao, acolo unde joi va disputa returul partidei cu Athletic, din turul III al preliminariilor Europa League. În tur, cele două echipe au remizat pe Arena Națională, 1-1.

Cosmin Contra a decis să-l ia în Spania și pe argentinianul Maximiliano Oliva, scos din calculele ultimelor meciuri din cauza unei leziuni fibrilare.

Fundașul de 27 de ani nu este refăcut încă 100%, însă tehnicianul dinamovist nu a vrut să riște nimic, în cazul în care Steliano Filip ar deveni cumva indisponibil. 

În funcție de cum se va comporta la antrenamentul oficial din această seară, tehnicianul dinamovist va decide dacă îl va include pe argentinian în lotul de 18 pentru partida de joi. 

  • Athletic Bilbao - Dinamo se joacă joi, de la ora 21:45, pe San Mames. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gicab
gicab  •  02 August 2017, 18:42
Postat de dinamo_forever_77 pe 02 August 2017, 16:55

Am crezut ca Ionut Serban este surpriza. Chiar nu il vad sa progreseze deloc pe baiatul asta !!! Oare vrea sa mai joace fotbal ?

Știu ca are o clauza mai deosebita in contract... Dinamo nu are cum sa renunțe la el

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  02 August 2017, 16:55

Am crezut ca Ionut Serban este surpriza. Chiar nu il vad sa progreseze deloc pe baiatul asta !!! Oare vrea sa mai joace fotbal ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează