INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // EXCLUSIV Ce primă vor încasa dinamoviștii » Negoiță le-a promis o sumă importantă

Articol de - Publicat joi, 03 august 2017 10:56

Athletic Bilbao și Dinamo se vor duela azi, de la ora 21:45, în manșa a doua a turului III din preliminariile Europa League. Meciul va fi în direct pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.RO.

Dinamo vrea să interpreteze diseară "Minunea de la Bilbao". Să elimine un brand cu nume și să ajungă în play-off-ul Europa League. Cosmin Contra a bătut apropouri înainte de plecarea spre Spania, cum că băieții ar fi motivați de un bonus de victorie, mai ales că ar fi o calificare istorică, iar Ionuț Negoiță a prins ideea. Finanțatorul a anunțat pe aeroportul din Otopeni: "Va fi şi o primă în cazul în care trecem de această dublă. Dacă reuşim acest lucru va fi extraordinar, va rămâne în istorie".

Potrivit informațiilor GSP.RO, "câinii" vor încasa 100.000 de euro dacă trec de basci. Banii vor fi împărțiți între jucători, dacă va fi cazul, după calificare. Roș-albii pun la bătaie aproape jumătate din banii pe care i-ar încasa de la UEFA în eventualitatea în care ajung în play-off-ul Europa League. Dacă intră în turul imediat următor, ultimul înainte de grupele EL, bucureștenii încasează 235.000 de euro din partea forului continental. 

"Atmosfera e plăcută, venim după o victorie importantă în campionat, suntem optimiști. Jucătorii sunt motivați, dar nu neapărat de prime. Să fii într-o cupă europeană după atâția ani, asta e motivația, nu banii!"Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

"Cu o pregătire bună și puține greșeli la Bilbao, putem face lucruri mari. Le-am arătat băieților repriza a doua, pe care am jucat-o bine, am fost agresivi și dacă vom juca la o viteză mai mare decât ei, le putem pune probleme"
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

30.000 €va primi fiecare stelist care a jucat toate minutele dublei cu Viktoria Plzen. Restul vor primi 50%

Citește și: Echipele de start la Athletic Bilbao - Dinamo + Salomao știe cum trebuie să abordeze "câinii" partida: ”Mai buni decât la București”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (50)
vasy86le
vasy86le  •  03 August 2017, 20:25
Postat de Cami Nica pe 03 August 2017, 17:57

Vreau sa vad si eu pe dinamo in Europa League, sa nu se mai strige, ca sunt rusinea Romaniei, ***! Hai dinamo, aratati ca sunteti barbati!

Auzi ma, Dinamo joaca cu adversari adevarati nu cu echipe ca Victoria Plezen. Fcsb a avut mult noroc aseara, 3 goluri din 3 greseli de tot rasul.

iosif_vs_
iosif_vs_  •  03 August 2017, 18:33
Postat de bigd pe 03 August 2017, 14:25

Te-am gasit pe facebook, bai Eugen Pan. Am o nedumerire: cum e sa ai cutia craniana asa de mare si creierul atat de mic? Invata sa scrii, banatean frustrat! Eugen:))))))

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

254308075007252
Cami Nica  •  03 August 2017, 17:57

Vreau sa vad si eu pe dinamo in Europa League, sa nu se mai strige, ca sunt rusinea Romaniei, ***! Hai dinamo, aratati ca sunteti barbati!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează