INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, JOI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Athletic Bilbao - Dinamo // Vești proaste pentru basci înaintea returului cu Dinamo! Un fotbalist s-a accidentat

Iturraspe (stânga) // foto: Guliver/GettyImages
Iturraspe (stânga) // foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 30 iulie 2017 09:52

Mijlocașul Ander Iturraspe a ieșit accidentat în minutul 11 al meciului amical cu Reus Deportiu, câștigat de Bilbao cu 3-0 înaintea meciului retur cu Dinamo.

Fotbalistul care purta banderola de căpitan la Athetic a acuzat o leziune musculară la piciorul stâng și a fost înlocuit de tehnicianul Kuko Ziganda iar șansele ca el să joace contra "câinilor" sunt mici.

Conform publicației Mundo Deportivo, clubul basc a anunțat că vor fi efectuate investigații suplimentare pentru a stabili care va fi perioada de recuperare a lui Iturraspe. 

Chiar și așa, Bilbao s-a impus fără emoții în fața divionarei secunde prin golurile marcate de San José, Aketxe, din penalty, și Inaki Williams.

Echipa de start a lui Athletic Bilbao: Kepa - Lekue, Bóveda, Núñez, Saborit - Iturraspe, San José, Sabin, Aketxe, Córdoba - Sola
Au mai jucat: Rico, Williams, Simón, Unai López, Villalibre, Seguín

  • Meciul retur de la Bilbao va avea loc pe 3 august, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO. Meciul tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
jim_raynor
jim_raynor  •  30 Iulie 2017, 13:07
Postat de John Milne pe 30 Iulie 2017, 10:58

Sti cine se numeste ghita ? Groh groh groh groh

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

poison
poison  •  30 Iulie 2017, 12:58

Spulberam Bilbao si ne calificam. FCSB va fi umilita in Cehia.

1274464749300910
Robert Sergiu  •  30 Iulie 2017, 10:58

fara asta in teren Bate dinamo cu 5-0 si pac pac calificarea :))))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close