INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Au anulat bilete! » Specula cu tichete la finala Europa League din 9 mai îi alarmează pe organizatori

A început deja specula cu bilete la finala Europa League.
A început deja specula cu bilete la finala Europa League.

Articol de GSP - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat marti, 24 aprilie 2012 17:07

Agenţia de ticketing a identificat deja persoane care încercau să traficheze bilete, procedînd la blocarea codului de bare corespunzător CNP-ului titularului. Tichetele pot fi înstrăinate, dar operaţiunea trebuie anunţată la adresa [email protected].

Mai sînt 15 zile pînă la finala Europa League de la Bucureşti şi nu toţi suporterii au intrat încă în posesia biletelor comandate şi plătite în urmă cu 5 luni. "Distribuirea tichetelor a început pe 10 aprilie şi se încheie luni, 30 aprilie", asigură responsabilii de ticketing pentru marele eveniment de pe 9 mai.

În acest timp, Internetul abundă de oferte la negru. În străinătate la preţuri de 9 ori mai mare decît cel oficial, iar în România bişniţarii cer 500-700 de lei pentru unul de 150. Profită de faptul că tichetele nu sînt nominale, dar organizatorii avertizează.

Identitate corespunzătoare unui cod de bare
"Au fost deja anulate primele bilete. Am depistat o persoană care intenţiona să traficheze nişte tichete şi i-am blocat imediat codul de bare. Biletele respective nu mai pot fi folosite, deoarece nu mai sînt recunoscute de sistemul electronic de la porţile stadionului. Înstrăinerea biletor nu este interzisă. Revînzarea este permisă, dar nu la suprapreţ. Titularul are obligaţia să comunice UEFA datele noului posesor al biletului la adresa de mail [email protected]. Altfel, cumpărătorul riscă să nu poate intra la meci", a precizat Florin Leonte, managerul societăţii care se ocupă de ticketing la finală pentru care au rămas în cursă Bilbao, Sporting, Valencia şi Atletico.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
myke82
myke82  •  25 Aprilie 2012, 08:49

Singura posibilitate de a anula cat mai multe bilete scoase la vanzare de bisnitari (in mare parte) ar fi ca cei angajati la federatie (in nr cat mai mare) sa caute anunturile pe internet si sa se intalneasca cu cei care vand bilete si astfel sa le anuleze codul de bare de pe bilete (prin camere ascunse care pot face fotografii pe loc). Dar ceea ce zic eu este putin SF pentru ca nu cred ca va sta nimeni (mai ales cei de la federatie) sa alerge dupa biletele scoase la vanzare pe net.

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Aprilie 2012, 01:01
Postat de bogdan_k pe 24 Aprilie 2012, 20:56

Ce se intampla daca cineva foloseste numele tau pentru da un anunt de vanzare bilete? Iti vor anula biletul chiar daca tu nu ai de gand sa vinzi? Astea sunt niste aberatii tipic romanesti. Dar nu e nici normal ca unii fani adevarati sa nu poata merge la meci din cauza bisnitarilor.

dute ma la culcare ca esti fraier..un articol de 2 bani nu au cum sa anuleze nimic...ce tu vinzi cu numele la vedere??? postezi pe e-bay sub numele "bogdan_k" ce sa faca anuleaza biletele la toti cei cu numele Bogdan??? dupa ce ai vandut trimiti datele cumparatorului la adresa din articol(daca vrea) si cu asta basta..daca nu vrea e ca si cum tu ai fii pe stadion dar va fii el cu numele tau..am fost la 2 finale de CL si exact asa am procedat..

bdgeorge
bdgeorge  •  25 Aprilie 2012, 00:55

mi-au venit biletele dar pt ca eu le-am luat sa vad o echipa englezeasca (City sau United) si in nici un caz doua echipe mediocre din spania sau Portugalia am sa le vand..nu vad unde este greseala In nici un caz nu vreau sa vad un meci gen Bilbao-Atletico..stiu ce valoare au echipele astea (vezi ce le-au facut real lui Atletico acum cateva zile) .asa ca dupa semifinala le pun la vanzare si daca (si sigur voi face) mai fac si 500-1000 de euro cu atat mai bine..iar faza cu blocatul e vrajeala ieftina ..eu am fost si la Roma in 2009 si la Madrid in 2010 cu bilete luate de pe e-bay fara probleme..la Londra anul trecut nu te puteai apropia s-au vandut bilete si cu 5000 de euro..asa ca VAND!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează