INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TRAGERE LA SORŢI

Au evitat "sperietoarele" » CFR Cluj şi Petrolul şi-au aflat adversarele din turul doi preliminar Europa League!

Articol de - Publicat luni, 23 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 19:14

UPDATE CFR Cluj va întîlni echipa Jagodina, din Serbia, în turul doi al preliminariilor Europa League. Petrolul va juca împotriva cîştigătoarei din duelul Sioni Bolnisi (Georgia) - Flamurtari (Albania)

CFR şi Petrolul au evitat adversare puternice precum Btev Plovdiv, Aberdeen sau RNK Split.

În faza următoare, turul 3 preliminar, va intra şi Astra, nivel la care doar CFR Cluj va fi cap de serie.

CFR Cluj şi Petrolul vor juca partidele din turul doi preliminar pe 17 şi 24 iulie.

Jagodina, adversara celor de la CFR Cluj
Locul 3 sezonul trecut în Serbia, după Steaua Roşie şi Partizan, Jagodina e o echipă antrenată de Mladen Dodici. Printre jucătorii importanţi se numără golgeterul Nikola Perici, cu 13 goluri, Vuk Mitosevici, Aleksandar Pesici sau Milan Djurici, toţi cotaţi la 500.000 de euro.

Club înfiinţat în urmă cu 94 de ani, Jagodina n-a cîştigat niciodată titlul în Serbia.

Posibila adversară a Petrolului, Flamurtari, a terminat pe 7 în Albania, dar a cîştigat Cupa. Sioni Bolnisi a ocupat locul 3 în Georgia.

Dintre echipele albaneze, doar 17 Nentori a eliminat o echipă din România, pe Dinamo, în sezonul 86/87, 1-0 în tur şi 2-1 în retur.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (85)
lolita_20007
lolita_20007  •  25 Iunie 2014, 21:12

Steaua si CFR se califica, Petrolul va fi eliminata.

tegean
tegean  •  24 Iunie 2014, 13:39
Postat de idi53 pe 23 Iunie 2014, 21:31

Sper ca CFR sa piarda ambele meciuri cu Jagodina pt ca a ajuns in Europa datorita necazului lui Dinamo!Conform clasamentului NU MERITA sa joace in Europa!Pt Petrolul MULTA BAFTA si CALIFICARE!

Fiecare pasăre pe limba ei piere sau (cum zice S. A. Kierkegaard) dacă tăceaţi filozof rămâneaţi. Locul ocupat de Dinamo în clasament e nemeritat pt. că a jucat cu cărţi măsluite - La Cacialma nu a respectat fairplay-ul financiar,a concurat fără a respecta regulile valabile pt. ceilalţi competitori sau, şi mai simplu forma de organizare, jucătorii folosiţi erau neconforme-în dezacord cu posibilităţile reale ale clubului, care a blufat, a minţit pe linie numai şi numai pt. a se clasa pe un loc cât mai în faţă pe un preţ ce, De Fapt - conform Regulilor Jocului, nu-l putea plăti. Miciuna a fost atât de gogonată încât însăşi Dinamo a fost forţată să recunoască, prima, adevărul.

steaua.dinamo2014
steaua.dinamo2014  •  24 Iunie 2014, 11:12

negoita a bagat-o pe dinamo in insolventa tocmai pentru a nu juca in europa. ia fost frica sa nu se faca de ras, apoi nu avea nici bani, e clar

Vezi toate comentariile (85)
Comentează