EUROPA LEAGUE  ·  FC ZURICH - STEAUA, AZI, 22:05, DOLCE1, GSP.RO

Au venit din Germania pentru Steaua! Trei colecționari au sosit special la Zurich pentru autografele steliștilor

Fanii aveau un tricou al Romaniei și cu semnăturile lui Lăcătuș, Popescu sau Iordănescu // FOTO Raed Krishan (Zürich)
Fanii aveau un tricou al Romaniei și cu semnăturile lui Lăcătuș, Popescu sau Iordănescu // FOTO Raed Krishan (Zürich)

Articol de - Publicat joi, 03 noiembrie 2016 00:00

Trei colecționari din Freiburg au venit special la hotelul Stelei din Zurich pentru a lua autografe de la băieții lui Reghecampf.

"Europa, Steaua, oriunde, Steaua", vorbele ultrașilor roș-albaștri încep să prindă din ce în ce mai mult sens! Înainte de sosirea echipei la hotelul Crowne Plaza din Zurich, la o masă din recepție trei oameni vorbind germană răsfoiau cataloage întregi de fotbal.

Limba germană nu este un lucru care să surprindă în aceste zone, în Zurich fiind limba oficială. Cele trei persoane au devenit impacientate când steliștii au pășit pe holurile hotelului.

Au așteptat liniștiți ca jucătorii români să ia masa și pe măsură ce aceștia părăseau sala de mese, voioșii suporteri s-au ridicat de la masă și au rugat fiecare jucător să le ofere cel puțin câte un autograf.

Mai multă treabă au avut cei care evoluează pentru echipa națională, acestora li s-a cerut să semneze și fotografii, postere sau cărți despre fotbal. Fiecare jucător semna fie în dreptul numelui său, în listele celor trei, fie pe fotografii individuale sau cu echipa.

Gazeta le-a aflat povestea. Cei trei nu sunt elvețieni, ci locuiesc în Germania, într-o zonă de lângă Freiburg! "Da, am venit special până aici pentru a lua autografe de la jucătorii Stelei. Îi cunoaștem aproape pe toți. Ne plac jucătorii români, România a avut jucători mari în istorie, cum ar fi Hagi sau Gică Popescu. Aș fi vrut să îl întâlnesc și pe Helmuth Duckadam. Din actuala delegație preferatul meu este Florin Tene, antrenorul cu portarii al Stelei", a mărturisit Jochen Hagemann.

Jochen a venit cu trei dosare enorme pline cu echipe de fotbal, iar una dintre piesele de rezistență este un tricoul al echipei naționale a României din 1996 cu autografele jucătorilor.

Jucătorii lui Reghe au fost foarte receptivi la cererile celor trei și fiecare a petrecut câteva minute semnând fotografii.Cine este cel mai de temut interlop din România. Poreclit “Ștefan cel Mare” a pus Moldova sub asediu
Libertatea
Comentarii (4)
bakunin  •  03 Noiembrie 2016, 15:34
Postat de ultra_tei pe 03 Noiembrie 2016, 11:56

Emotionant! :)))))))))) ***!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deuxex  •  03 Noiembrie 2016, 13:50

O fi tot aia de au facut coregrafia inchinata lui dinamo?! :)))

ultra_tei  •  03 Noiembrie 2016, 11:56

Emotionant! :)))))))))) ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA
Turneul din Strasbourg
Digi 2
21:00 Fotbal, Liga 1
Gaz Metan - Dinamo
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Fotbal, Serie A
Milan - Bologna
Digi 2, Telekom 2
22:00 Fotbal, La Liga
Betis - Valladolid
Digi 4, Telekom 4
Program TV complet

Liga 1