INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BACKA TOPOLA - FCSB

BACKA TOPOLA - FCSB. Ce nu s-a văzut la TV » Echipa GSP în Serbia a surprins ce s-a întâmplat înainte de start

Backa  Topola - FCSB a fost precedat de un foc de artificii
Backa Topola - FCSB a fost precedat de un foc de artificii

Articol de - Publicat joi, 17 septembrie 2020 21:53 / Actualizat joi, 17 septembrie 2020 22:23

Backa Topola (Serbia) și FCSB se întâlnesc ACUM, în turul 2 preliminar al Europa League.

FCSB. Mihai Pintilii, A1

Cu tot staff-ul infectat cu Covid-19, FCSB a fost nevoită să apeleze din nou la Bogdan Vintilă și colaboratorii săi de la echipa a doua pentru a avea la dispoziție un staff care să pregătească acest meci. Mihai Pintilii, delegat în mod obișnuit, a preluat însă toate atribuțiile unui antrenor principal, deși pe foaia de joc în dreptul tehnicianului apărea Vintilă. 

La încălzire, dar și în startul meciului, fostul mijlocaș a fost cel care s-a comportat în permanență ca antrenor. De Ducan s-a ocupat Alex Petre, iar preparator fizic a fost Andrei Zisu, ambii de la FCSB 2.

FCSB. Adrian Petre, eterna rezervă

FCSB a avut doar 3 rezerve trecute pe foaia de joc la meciul din această seară. Nu că n-ar fi vrut mai multe, însă cum a mai avut disponibili doar 14 jucători, nu a putut beneficia decât de 3 jucători pe bancă. Pe lângă Horșia și Robert Ion, rezervă a mai fost Adrian Petre, deja obișnuit cu statutul de rezervă. Internaționalul U21 n-a prins echipa nici în condițiile actuale, iar despărțirea de FCSB parte tot mai evidentă. După startul dezastruos de meci, la 0-2, Petre a fost aruncat în luptă în minutul 21, în locul lui Pantea. 

Foc de artificii înainte de startul meciului Backa Topola - FCSB

Pentru Backa Topola, această partidă a reprezentat primul meci pe teren propriu în cupele europene din istoria clubului. Turul trecut a jucat în Moldova, așa că s-a folosit de meciul cu FCSB de la Senta pentru a sărbători performanța. Înainte de startul meciului, organizatorii au pregătit un foc de artificii care să marcheze momentul deosebit pentru clubul sârb.

Citește mai multe știri din Europa League:

Valeriu Iftime: „Ne-am făcut de râs, dar rezultatul e mincinos”

Cu Mou doar în vis! Moldovenii sunt eliminați din Europa League, după un joc modest

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează