INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA - EINTRACHT 2-3

VIDEO Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3. Laporta și Xavi, scandalizați de ce s-a întâmplat în tribune, nu de eliminare: „Avem deja informații. E o rușine!”

Barcelona a fost învinsă pe teren propriu de Eintracht Frankfurt, scor 3-2 (1-1 în tur), și părăsește Europa League în faza sferturilor de finală. +8   FOTO
Barcelona a fost învinsă pe teren propriu de Eintracht Frankfurt, scor 3-2 (1-1 în tur), și părăsește Europa League în faza sferturilor de finală.

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 01:22 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 01:31

Barcelona a fost învinsă pe teren propriu de Eintracht Frankfurt, scor 3-2 (1-1 în tur), și părăsește Europa League în faza sferturilor de finală. Antrenorul Xavi și președintele Laporta au fost deranjați de faptul că fanii nemți au intrat într-un număr uriaș pe stadion, dominând fondul sonor pe Camp Nou. 

  • Eintracht Frankfurt - West Ham și Leipzig - Rangers sunt semifinalele Europa League
  • Semifinalele sunt programate pe 28 aprilie și 5 mai. Ultimul act se joacă la Sevilla, pe Ramon Sanchez Pizjuan, pe data de 18 mai.

Eintracht Frankfurt a avut, oficial, 5.000 de susținători pe Camp Nou. Neoficial, fanii germani au fost surprinși în mai multe zone ale stadionului și au dominat atmosfera. După meci, Xavi a punctat acest lucru și a arătat în direcția conducerii.

Barcelona - Frankfurt. Peste 30.000 de germani la porțile arenei Camp Nou! Scene unice în Europa League
Barcelona - Frankfurt
Barcelona - Frankfurt. Peste 30.000 de germani la porțile arenei Camp Nou! Scene unice în Europa League

Xavi, după Barcelona - Eintracht: „A fost o greșeală de calcul din partea clubului”

Întrebat dacă a fost surprins să vadă atât de mulți fani germani pe stadion, Xavi a spus: „E evident că acest lucru nu ne-a ajutat deloc. Ne așteptam să vedem 70.000 sau 80.000 de fani calatani. Aici a părut ca o finală. A fost o greșeală de calcul din partea noastră. Clubul va verifica ce s-a întâmplat”.

Joan Laporta, președintele clubului catalan, s-a declarat scandalizat de situație: „Ce s-a întâmplat astăzi este o rușine care nu se mai poate repeta! Avem informații despre ce s-a întâmplat. Trebuie să le punem cap la cap și să luăm măsuri. E o situație nedorită. Ca fan al Barcelonei, m-am simțit rănit”.

20.000 de fani germaniar fi fost pe Camp Nou la Barcelona - Eintracht, conform celor de la Marca

Ultrașii catalani, protest în timpul meciului

Surclasați evident în tribune, ultrașii din peluza Barcelonei au protestat într-un mod fără precedent. La pauza meciului și-au părăsit locurile și au revenit abia după un sfert de oră din partea secundă. 

Semnele lor erau evidente, încercând să trezească și publicul catalan din tribune. Fără succes!

Xavi recunoaște: „Eintracht a fost mai bună”

Xavi a recunoscut cu fair-play că Eintracht Frankfurt a fost echipa mai bună în dubla manșă: „Nu am făcut suficiente lucruri, în ciuda finalului bun. E o mare dezamăgire pentru noi, dar trebuie să admitem că au meritat să se califice. Acum trebuie să ne concentrăm pe La Liga. 

Nu e un eșec, am încercat. Nu vedem situația în felul ăsta. Vă place acel cuvânt. Noi chiar am dat totul. Și dacă e un eșec, să sperăm că vom învățat ceva din el. Principalul nostru obiectiv era să intrăm în Champions League”. 

Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3. Laporta și Xavi, scandalizați de ce s-a întâmplat în tribune, nu de eliminare: „Avem deja informații. E o rușine!”
Caseta tehnică din Marca la Barcelona - Eintracht Frankfurt 2-3

Citește și alte știri din fotbalul european: 

VIDEO Dinamo Kiev, victorie în amicalul caritabil cu Galatasaray » Olimpiu Moruțan a fost integralist

Președintele lui Atletico Madrid, ripostă la adresa lui Guardiola: „Toată lumea a văzut asta!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
1971898589662252
Calin Niculescu  •  16 Aprilie 2022, 16:50

Citeam miercuri un articol in care antrenorul celor de la Barcelona, Xavi(bun fotbalist)arunca cu ironii la adresa Realului, dupa meciul in care s-a CALIFICAT mai departe... Cu noroc sau fara, Real merge mai departe in LIGA CAMPIONILOR, in timp ce Barcelona a iesit din Liga Europa...tind sa dau dreptate zicalei : '' Vulpea, daca nu ajunge la struguri, zice ca-s acri ''....

107889588095945
George George  •  15 Aprilie 2022, 13:42

Xavi, caruia ii recunosc meritele in revenirea Barcelonei, a inceput sa fie arogant si i-a ironizat pe cei din Madrid pentru modul in care s-au calificat;aseara, Barcelona a aratat ca obiectivele mari sunt premature si ca este dependenta intr-o masuradestul de mare de forma si de inspiratia lui Aubameyang!

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  15 Aprilie 2022, 13:17

Barcelona seamana tot mai mult cu clona fc fcsb popești leordeni. Cum ii lasa arbitrii din mana, cum se fac de ras

Vezi toate comentariile (9)
Comentează