INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BARCELONA - EINTRACHT 2-3

Cu asta se poate consola Barcelona după eliminarea din Europa League » Sumă impresionantă din vânzarea de bilete la meciul cu Frankfurt

Barcelona  aprimit 3 milioane de euro din vânzarea biletelor la meciul cu Frankfurt
Foto: Imago +7   FOTO
Barcelona aprimit 3 milioane de euro din vânzarea biletelor la meciul cu Frankfurt Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2022 21:15 / Actualizat vineri, 15 aprilie 2022 21:38

Barcelona a fost învinsă pe teren propriu de Eintracht Frankfurt, scor 3-2 (1-1 în tur), și părăsește Europa League în faza sferturilor de finală. Catalanii au fost umiliți și în tribune, acolo unde aproximativ 30.000 de fani germani au fost prezenți, făcând-o pe Barcelona să se simtă ca în deplasare pe „Camp Nou”.

Un val alb de 30.000 de oameni a „inundat” străzile capitalei Cataluniei și, deși oficial numai 5.000 aveau bilete (cota rezervată oaspeților de UEFA), aproape toți au izbutit să intre pe stadion. 

Barcelona, decizie radicală după ce fanii lui Frankfurt au invadat Camp Nou » Anunțul președintelui Laporta: „Așa ceva nu se va mai repeta”
Barcelona - Eintracht 2-3
Barcelona, decizie radicală după ce fanii lui Frankfurt au invadat Camp Nou » Anunțul președintelui Laporta: „Așa ceva nu se va mai repeta”

Acest lucru i-a făcut pe jucătorii Barcelonei să se simtă ca în deplasare, fiind un important motiv pentru care catalanii nu au reușit să se impună și au fost eliminați din competiție.

Totuși, catalanii se pot consola cu banii câștigați din urma vânzării biletelor de la meciul cu Frankfurt. Aproximativ 3 milioane de euro au intrat în conturile clubului, anunță cei de la Marca

De asemenea, Barcelona a primit și banii de la UEFA pentru parcursul din Liga Campionilor și Europa League din acest sezon, catalanii încasând 59,78 de milioane de euro după eliminarea din „sferturile” E.L., anunță și jurnaliștii de la Mundo Deportivo.

Laporta, decizie radicală după ce fanii lui Frankfurt au invadat Camp Nou: „Voi face în aşa fel încât să nu se mai întâmple aşa ceva niciodată!”

Joan Laporta, președintele Barcelonei, dă vina pe fanii catalani care și-au vândut biletele fanilor nemți și anunță o decizie radicală, prin care clubul va încerca să evite pe viitor ce s-a întâmplat la meciul cu Frankfurt: cumpărătorii biletelor la meciurile internaționale vor avea numele trecut pe tichet, pentru a putea fi identificați și a nu vinde biletele altor persoane.

„Ne-a fost ruşine! A fost o zi tristă atât din cauza rezultatului, cât şi a ceea ce s-a întâmplat în tribune, cu prezenţa atâtor fani germani pe stadion. De acum, biletele vor fi nominale la meciurile Barcelonei din competiţiile internaţionale. Au fost scoase la vânzare 34.440 de bilete şi au fost puse restricţii. 

Nu puteau fi achiziţionate cu carduri de credit din Germania şi nici pe internet, cu IP-uri din acea ţară. Aceste restricţii erau impuse încă de acum şase ani. Cei care le-au cumpărat, le-au dat nemţilor. Asta e clar! 

Cei care mă cunosc ştiu că îmi asum mereu responsabilităţile şi că mereu caut soluţii. Voi face în aşa fel încât să nu se mai întâmple aşa ceva niciodată!”, a declarat Laporta potrivit Mundo Deportivo.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Milan, aproape să fie vândută » Detaliile unei tranzacții de un miliard de euro
ITALIA
Milan, aproape să fie vândută » Detaliile unei tranzacții de un miliard de euro
Gică Hagi putea ajunge în Premier League! De ce a refuzat de trei ori ofertele lui Everton: „Nu-i plăcea cum arătau terenurile”
ANGLIA
Gică Hagi putea ajunge în Premier League! De ce a refuzat de trei ori ofertele lui Everton: „Nu-i plăcea cum arătau terenurile”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează