INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Basarab Panduru: "Relaxarea din final a dovedit că nu ne vindecăm de acea mentalitate românească"

Articol de GSP - Publicat joi, 16 decembrie 2010 00:00

Basarab Panduru a fost destul de drastic în aprecierea jocului roş-albaştrilor. "Steaua a avut ocazii destul de bune, dar nu e suficient să te lauzi că ai ocazii. Napoli nu merita acel gol. Steaua a avut ocazii mai importante. Steaua a pregătit bine acest joc şi a rezistat fără probleme cam tot meciul. Relaxarea din final a dovedit că nu ne vindecăm de acea mentalitate românească.

Nu e de ajuns să spunem mereu că echipa a luptat, că au muncit sau că au avut atitudine. Trebuie să intrăm mai hotărâţi pe teren şi trebuie să şi înscriem, nu doar să ratăm, pentru că nimeni nu va şti peste câţiva ani cât a ratat Steaua, ci doar că a ratat calificarea".

Basarab Panduru a explicat aşezarea tactică din Napoli Steaua 1-0. "Meritul lui Napoli este că nu schimbă deloc sistemul tactic. Joacă un 3-4-3 şi se descurcă perfect. Dacă Steaua ar fi trebuit să câştige acest joc, ar fi trebuit două vârfuri. Necesitatea unui egal a oferit Stelei posibilitatea să joace 10 contra 6 şi de asta Napoli nu a avut vreo ocazie. Trebuie să vedem şi acest aspect", a precizat Basarab Panduru la Dolce Sport.

Playtech: BOMBĂ! Tatăl lui David Popovici face o grămadă de bani! Ce afacere GENIALĂ deține


Comentarii (6)
radu_dragos2002
radu_dragos2002  •  16 Decembrie 2010, 15:55

tin sa-ti reamintesc ca nu acu a venit randul stelei, ci radem de ea de vreo 4 ani incoace. iar in legatura cu fobia asta fata de echipele adverse, cred doar ca vrei tu sa pari un "patriot", spui ca romania ii unde ii, dar ce? in celelalte campionate nu exista ura asta?? lazio a riscat sa retrogradeze anu trecut numa sa nu ia roma titlu iar liverpool i-a dat meciu' lu' chelsea ca sa nu o intreaca manchester la numaru de campionate...asa ca...baietele...fobia asta exista peste tot, nu n

haxor
haxor  •  16 Decembrie 2010, 15:28

Steaua a pierdut,sange este ptr toate cluburile rivale din Romania!Care e urmatoru club de care o sa radem si sal injuram la anu?!Dupa ce-am ras de CFR,Timisoara,Dinamo,Rapid,FC Vaslui a venit si randul lui Steaua,...ei si ce,asa radem unii de altii de ani de zile ptr ca suntem un popor de abrutizati si fara a gandi ca la fiecare echipa romaneasca ce pierde suntem tot mai jos ca fotbal si avem pretentii in Europa si la nivel de nationala ca sa avem valoare si sa realizam, sa realizam ce?NAIVILOR

cattaa91
cattaa91  •  16 Decembrie 2010, 14:27

moo-ie tie basarabe!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează