INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SHERIFF TIRASPOL 0-0

Bergodi dat AFARĂ! Becali: "Colaborarea noastră s-a încheiat"

Cristiano Bergodi, Bergodi, Steaua
Cristiano Bergodi, Bergodi, Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 17 septembrie 2009 00:00

Gigi Becali, patronul Stelei, a decis să se despartă de Cristiano Bergodi, după ce acesta nu l-a lăsat să intre la vestiarul echipei. Acesta a considerat reacţia tehnicianului drept una umilitoare la adresa sa, drept pentru care l-a anunţat pe secundul Renzo Rossi că între club şi ei s-a încheiat colaborarea.

"I-am spus lui Renzo Rossi, aşa cum aţi venit la Steaua cu dragoste, aşa putem să ne despărţim prieteneşte. Transmite-i lui Bergodi că s-a încheiat colaborarea noastră!

El a făcut un gest umilitor la adresa mea, lucru care m-a deranjat. A fost lipsă de respect din partea lui. Nu mai pot să lucrez cu un om care m-a jignit", a spus Gigi Becali la sportro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
 •  18 Septembrie 2009, 01:23

Acum o sa avem un antrenor care a refuzat niste echipe din spania.. Hahahah Fortza lacatus. Sunt sigur ca o sa prinde unul dintre primele doua locuri spre diviza b. Sper sa ajungem si in c numai sa plece ciobanul cu nemul lui de ciorditori si analfabeti.

 •  18 Septembrie 2009, 01:05

deci pana akm nu prea ma interesa ce prostii debita becali da cu decizia asta chiar a pus capac...ca domne e onoarea lui in jok da cu onoarea jucatorilor cu a tuturor oamenilor de care si a batut joc cum ramane?? Akm m am cnvins definitiv de el...sa se intoark impotriva lui si tribunele acum nu numai peluzele ca chiar merita....

 •  18 Septembrie 2009, 01:04

LOCUIESC IN SPANIA SI E JENAT CE VEDEM LA GSP TV LA ADRESA LUI BERGODI BECALI VORBESTE DE ONOARE CAND EL ZICE CA CASTGA TOT LIGA UEFA CUPA A GASIT OMUL ACUM BERGODI FORZA BERGODI SI IL VREAU ANTRENOR LA CRAIOVA BECALI E DE VINA CE SE INTAMPLA LA STEAUA EU CRED CU ACEASTA SIA PUS TOTII SUPORTERI ADEVARATI IN CAP AM FOST LA SEVILLA -UNIREA BRAVO LOR NU NEA FACUT DE RAS TOATA PRENSA DIN SPANIA IA LAUDAT HAI ROMANIA HA SI NU TREBUIE SA VA FIE FRICA SAI PUNETI INTREBARI LUI BECALI CA NU SE INTAMPLA

Vezi toate comentariile (9)
Comentează