INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, MÎINE, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Bergodi nu-i dă nici o şansă Stelei: "Nu joacă nimic în deplasare, Napoli e clar favorită!"

Articol de GSP - Publicat marti, 14 decembrie 2010 00:00

Fostul antrenor al Stelei Cristiano Bergodi o vede pe Napoli favorită la calificare şi spune că italienii alcătuiesc o echipă mult mai bună decît cea pe care o au roş-albaştrii.

"Napoli este o echipă cu adevărat puternică, dar în deplasare nu joacă deloc bine. Napoli e favorită clară, are totul pentru a spera că se va impune. Pentru români va fi cu adevărat greu! Nici în România nu se descurcă prea bine. Stelei îi va fi extrem de dificil să treacă!", a spus Bergodi.

Playtech: Ianis Hagi, cea mai proastă veste. Gerrard a făcut anunțul trist


Comentarii (6)
joker_daniel
joker_daniel  •  14 Decembrie 2010, 23:26

a si pt tine bergodi....dute tata si lasane nu te mai baga in seama ca tu ca si nicolo napoli ...singurul nume mare fiind zenga pt care noi stelistii avem respect(desi s-a dus la potai...dar a primit si tratamentul care il merita)...in rest voi sunteti niste necunoscuti in italia...nu va dau aia echipa de liga a 3-a sa antrenati...pe tine bergodi doar de aia te stiu aia ca ai antrenat STEAUA...altfel erai exact cum vei fi si dupa meciul asta...nimeni...HAI CIAO FORTZA STEAUA MEREU SUPERIORI!!!

ss_iniesta_ss
ss_iniesta_ss  •  14 Decembrie 2010, 20:24

Da ma bergodi, dar steaua joaca murdar ... brichete, arbitrii ( tusieri ), mita la jucatorii adversi, etc. etc.

tomita_1965
tomita_1965  •  14 Decembrie 2010, 17:10

Si inca una mai alin georgian STEAUA BUCURESTI este invitata sa joace in ATENTIE DINAMO liga campionilor tarilor din est; ASA CA VOI VETI JUCA LA NUNTI SI BOTEZUIRI sau in stefan cel mare pe pista stadionului ca incapeti acolo multi

Vezi toate comentariile (6)
Comentează