INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, JOI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Bilbao - Dinamo // Corespondență din Spania // GALERIE FOTO + VIDEO Imagini spectaculoase de pe superstadionul pe care va juca Dinamo

FOTO: RAED KRISHAN +9   FOTO
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de , - Publicat miercuri, 02 august 2017 09:30

Arena celor de la Athletic Bilbao, San Mames, inaugurată în 2013 și având o capacitate de 53.000 de locuri, este o bijuterie.

Exteriorul e în stilul modernist al orașului, iar la interior toate scaunele, indiferent de tribună, sunt din aceleași materiale și în același roșu aprins.

La etajul 1 al arenei există un bar superb pentru suporteri, care pot bea o bere în timp ce privesc în interiorul arenei. Localul se închide pe perioada meciurilor.

  • Athletic Bilbao - Dinamo se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1. În tur, cele două au terminat la egalitate, 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
geo.b.
geo.b.  •  02 August 2017, 15:04
Postat de dinamo_fan pe 02 August 2017, 14:23

pai cand o sa intelegem si noi ca scaunele sunt acolo ca sa stai cu fundul pe ele..si nu cu picioarele..atunci o sa merite sa pui scaune din alea si pe stadioanele din RO.

Corect spus,in cel mai bun caz daca se urca doar cu picioarele pe ele si nu le vandalizeaza,sa le sparga,sa le rupa.La noi este o mandrie,un subiect de lauda pentru cel care face asa ceva.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  02 August 2017, 14:23
Postat de saviola3_4 pe 02 August 2017, 10:25

un stadion foarte frumos ! are capactatea Arenei Nationale, a costat 210 milioane, foarte cochet si fara pista cum isi doresc unii:) Toate arenele moderne construite in ultimii 5 10 ani au scaune rabatabile, nu mai la noi s-au pastrat urateniile alea de scaune de plastic! nu intelg ce mare investitie era sa pui scaune rabatabile, nu de piele ca la VIP, din alt material mai ieftin, dar da muuult mai frumos vizual si ai si mai mult loc!

pai cand o sa intelegem si noi ca scaunele sunt acolo ca sa stai cu fundul pe ele..si nu cu picioarele..atunci o sa merite sa pui scaune din alea si pe stadioanele din RO.

gicab
gicab  •  02 August 2017, 12:43
Postat de baruch pe 02 August 2017, 10:23

credeam ca asta e viitorul stadion din stefan cel mare...

Nu ca romanii știu sa construiască numai "ozn-uri"

Vezi toate comentariile (9)
Comentează