INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATHLETIC BILBAO - DINAMO, JOI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Bilbao - Dinamo // Negoiță deschide robinetul cu bani în cazul unei calificări istorice: "E o primă specială pentru acest meci"

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat miercuri, 02 august 2017 14:21

Ionuț Negoiță, finanțatorul celor de la Dinamo, nu a asistat la meciul tur cu Athletic Bilbao, 1-1, disputat joia trecută pe Arena Națională, dar va fi prezent la manșa retur din Spania.

La plecarea din București, Negoiță a declarat că visează la o calificare istorică, dezvăluind că jucătorii dinamoviști au pregătită o primă consisentă în cazul în care vor reuși accederea în play-off-ul Europa League.  

 "Avem speranțe suficiente încât să credem în această posibilitate de a ne califica mai departe. Dintotdeauna am avut încredere, cu toții am conștientizat dificultatea acestei duble pe care o avem și acum ne jucăm șansa cum e normal și firesc și sperăm să mergem mai departe.

Ar fi într-adevăr o realizare extraordinară și o surpriză pe măsura șanselor mici pe care le avem, dacă reușim acest lucru va rămâne în istorie. Băieții au o primă specială pentru acest meci", a declarat Ionuț Negoiță la plecarea din țară. 

"Mi-aș dori să se califice mai departe cât mai multe echipe românești" Ionuț Negoiță

  • Athletic Bilbao - Dinamo se joacă joi, de la ora 21:45. Partida va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct la TVR1. În tur, cele două echipe au terminat la egalitate, 1-1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (27)
fangigi
fangigi  •  02 August 2017, 20:56
Postat de Adi Mitrea pe 02 August 2017, 15:41

Sa incerc sa iti raspund tie = ca si cum as pretinde unui *** sa stie tabla inmultirii. Din fericire, romanii de bine s au saturat de impostura , rasism , prostie, amatorism , manelism.Ai recunoscut echipa ? FCSB se numeste.

E cunoscuta deasemenea si ca rusinea europei!

blatistu49
blatistu49  •  02 August 2017, 17:05

plateste ba datoriile la STAT lasa vrajelile cu prima poateBascii o sa facao donatiepe multe echipe din camp puternice nu l intereseszaEUROPA LG

blatistu49
blatistu49  •  02 August 2017, 17:00

vai de capul lor BILBAO de pune mintea cu ei va hara kiri...dar cred ca de mila o lasa pe flaminzi insolventi sa se califice la bugetul lor de94 de mil EU primaria scoate de peNATIONAL ARENA BADEA de pe DINAMO poate vor face o donatie BASCIII

Vezi toate comentariile (27)
Comentează