INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID-PSV, 29 SEPTEMBRIE, 22.05, PROTV, LIVETEXT GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Bilete între 20 şi 150 de lei la Rapid-PSV Eindhoven

National Arena este stadionul pe care joacă Oţelul, Rapid şi Steaua în cupele europene
National Arena este stadionul pe care joacă Oţelul, Rapid şi Steaua în cupele europene

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 21 septembrie 2011 22:06

FC Rapid va pune în vînzare începînd de joi tichetele de intrare la partida cu PSV Eindoven din Liga Europa, programată pe 29 septembrie pe Arena Naţională. Preţurile sînt cuprinse între 20 şi 150 de lei.

Categoriile de bilete
peluze - 20 lei;
tribuna a II-a - 40 lei;
VIP 2 - 100 lei
VIP 1 - 150 lei.

De joi, biletele fi procurate on-line pe site-urile www.bilete.ro şi www.myticket.ro. Suporterii vor putea achiziţiona tichetele de la case începînd de sâmbătă, la stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu, iar de luni la Naţional Arena.

Accesul la loje se poate face în schimbul sumei de 6.500 lei, dar numai pe bază de înscriere nominală la sediul clubului. Distribuirea tichetelor pentru loje se va face începând de luni.

Rapid întîlneşte pe 29 septembrie, de la ora 22.05, pe Naţional Arena, formaţia olandeză PSV Eindhoven, într-o partidă pentru etapa a doua a fazei grupelor Ligii Europa. În primul meci din grupă, Rapid a învins în deplasare pe Hapoel Tel Aviv.
Rapid va mai disputa pe acelaşi stadion meciurile cu Legia Varşovia, 20 octombrie (ora 22.05) şi cu Hapoel Tel Aviv, la 30 noiembrie (ora 22.05).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
allfy
allfy  •  23 Septembrie 2011, 10:04

Chiar nu inteleg anuumiti"suporteri" asa zisi......de fac asemenea remarci asupra suporterilor Rapidului... Din cate am citit...in afara ca nu stiu cum sa scrie bine romaneste ..ne mai fac pe noi "suprterii rapidisti" inculti si tigani.... Asta doar pentru ca ei nu au fost vreodata pe un stadion la un meci al echipei lor favorite sa vada cati "tigani" au ei in galerie......asta in special Steaua ca la Dinamo in galerie ,jumatate,adica 500 sunt drogati sau asa par......... Daca sunteti un pic realisti si cu bun simt vorbiti doar de echipa voastra favorita si incercati sa mergeti la stadion sa o incurajati.....nu sa stati sa comentati despre alte echipe......pt c

allfy
allfy  •  23 Septembrie 2011, 09:50

Haideti cu toti sa strigam tare................sa moara cainii din Stefan cel Mare....... ....................................... Veniti cu toti ARENA-i mare RAPID este invingatoare...................................................................................... LAlalala...lalalala......lalalalalalala...........................................................................................................................LAlaala...lalalala.......lalalalalalala...........................................................................................................................

masterrapid
masterrapid  •  21 Septembrie 2011, 20:54

bune preturi!hai rapidu

Vezi toate comentariile (11)
Comentează