INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - WEST HAM 1-1

Bilici, tranșant după remiza cu Astra: "Trebuia să închidem meciul! Dacă nu batem Astra, nu merităm să fim în grupele Europa League"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 august 2016 10:16

Antrenorul lui West Ham, Slaven Bilici, le-a reproșat elevilor săi că, în ciuda ocaziilor avute, nu au marcat un al doilea gol, pentru a închide partida.

"Când încasezi un gol târziu, nu poți fi fericit cu rezultatul. Puteam și trebuia să închidem meciul la acea ocazie mare a lui Brown din repriza a doua. Nu este o situație ideală pentru noi, era mult mai bine să fi câștigat cu 1-0. Nu e ideal, dar e totuși un rezultat bun.

Știu că orice se poate întâmpla într-un joc, dar dacă nu batem pe Astra pe teren propriu, nu merităm să fim în grupele Ligii Europa.

În ultimele 20 de minute, gazdele au creat o presiune mai mare. Numărul zece (n.r. Denis Alibec) este un jucător foarte bun, știu că a fost la EURO și s-a accidentat acolo", a spus Bilici la conferința de presă de după meci.

Astra și West Ham au remizat, scor 1-1, în prima manșă din play-off-ul Europa League, disputată la Giurgiu. Meciul retur va avea loc joia viitoare, de la ora 21:45.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 August 2016, 11:51

Lasa Bilici ia exemplu de la antrenorul lui Steaua.Si de la suporterii ei.S-au facut de mandra minune si n-au jucat inca returul ,dar nu se pune problema neparticipari in E L.Din contra.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 August 2016, 11:49
Postat de travka pe 19 August 2016, 11:40

Pai atunci dacă e tranșant poate în retur baga și titularii, sa joci contra lui Payet care a fost motorul Franței la euro nu e chiar simplu, sau a lui Ayew

Payet e cotonogarul care l-a accidentat pe Ronaldo?

travka
travka  •  19 August 2016, 11:40

Pai atunci dacă e tranșant poate în retur baga și titularii, sa joci contra lui Payet care a fost motorul Franței la euro nu e chiar simplu, sau a lui Ayew

Vezi toate comentariile (5)
Comentează