INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Bogdan Mara: "Toate echipele se pot califica, însă Poli are o misiune foarte grea"

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Bogdan Mara, jucătorul celor de la Iraklis Salonic,  consideră că toate echipele româneşti au şanse să se califice în grupele Europa League, chiar dacă Poli Timişoara are cel mai dificil adversar.

"Formaţiile din România întîlnesc adversari dificili, va fi greu, însă sper să se califice cît mai multe. Din punctul meu de vedere, Steaua are cel mai uşor adversar, mai ales că a arătat un joc bun. Unirea, dacă nu ar fi avut atîtea probleme în ultima vreme, ar fi trecut destul de uşor de cei de la Split. Ultimele evenimente şi-au spus cuvîntul, dar poate asta îi va motiva şi mai mult. Băieţii vor da totul pe teren", a declarat Mara.

"Timişoara va face un meci bun, va arăta mult mai bine decît în mod normal. Publicul va avea un rol important, suportul lor va conta foarte mult. Nu ştiu dacă vor trece de Manchester City, însă sînt sigur că Poli va face o figură frumoasă", a adăugat Mara.

"Vaslui are un lot extraordinar, doar că au prins prea devreme acest meci. Dacă se juca peste două luni, nu era nici o problemă. Oricum, sînt încrezător în şansele lor, chiar dacă lumea nu crede foarte tare în ei", a spus Bogdan Mara.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
puma20
puma20  •  19 August 2010, 12:01

FORZA VIOLA

Vezi toate comentariile (1)
Comentează