INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPORTING - RAKOW 2-1

FOTO Dezastru pentru Bogdan Racovițan! „ROȘU” direct în Europa League, după doar 13 minute. Românul și-a pus mâinile în cap

Bogdan Racovițan a fost eliminat în minutul 13 din Sporting - Rakow
Bogdan Racovițan a fost eliminat în minutul 13 din Sporting - Rakow

Articol de - Publicat joi, 09 noiembrie 2023 22:14 / Actualizat joi, 09 noiembrie 2023 23:56

Bogdan Racovițan a avut o seară demnă de uitat joi, în confruntarea polonezilor de la Rakow cu Sporting Lisabona, 1-2 în grupele Europa League. Fundașul central român a văzut cartonașul roșu în minutul 13 al partidei din Portugalia. 

Titularizat în duelul de pe „Estádio José Alvalade”, internaționalul de 23 de ani a rezistat în teren doar 13 minute. A fost eliminat direct pentru o ținere în careu, în faza din care a rezultat și penalty-ul dictat în favoarea lusitanilor.

Impresia inițială a fost că eliminarea dictată lui Racovițan e o decizie mult prea dură, ținând cont că arbitrul întâlnirii, albanezul Enea Jorgji, i-a făcut semn fotbalistului doborât de Racovițan, Jerry St. Juste, să se ridice de pe gazon. Însă, după ce a mers la margine pentru a verifica faza la monitorul VAR, „centralul” a decis să-l elimine pe Racovițan.

Afectat de moment, Racovițan și-a pus mâinile în cap, apoi a părăsit îngândurat terenul.

A fost o dublă lovitură pentru echipa sa. Rămasă în inferioritate, campioana Poloniei s-a văzut condusă imediat pe tabelă, după ce Pedro Goncalves a înscris de la punctul cu var. 

FOTO. Faultul pentru care Bogdan Racovițan a fost eliminat în Sporting - Rakow

+31 FOTO

Transferat în 2021 de la FC Botoșani, Racovițan e o piesă de bază în echipa lui Rakow, alături de care a cucerit deja titlu, Cupa și Supercupa în Polonia. Pe transfermarkt.com, fotbalistul născut la Dijon, din mamă franțuzoaică și tată român, are o cotă de 900.000 de euro.

Răzvan Lucescu, încă un meci nebun în Conference League » PAOK e sigură de calificare! Un singur detaliu rămas de stabilit
PAOK
Răzvan Lucescu, încă un meci nebun în Conference League » PAOK e sigură de calificare! Un singur detaliu rămas de stabilit

Deian Sorescu, rezervă în Sporting - Rakow

Deian Sorescu, celălalt român de la Rakow, a fost doar rezervă în confruntarea din Portugalia. Polonezii sunt ultimii în grupa D din Europa League și aveau nevoie de un parcurs perfect pentru a spera la „primăvară”. Atalanta și Sturm Graz sunt celelalte formații care luptă pentru primele două locuri. 

Citește și alte știri de actualitate: 

FOTO Răzvan Lucescu, încă un meci nebun în Conference League » PAOK e sigură de calificare! Un singur detaliu rămas de stabilit

Bobby Firmino, „pompier” între furioșii Salah și Mane: „Nu erau cei mai buni prieteni”. Povestea unei ciocniri dure între vedetele lui Liverpool!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează