INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - SWANSEA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT PE PROTV, LIVETEXT PE GSP.RO

Bokila după Grozav! » Contra s-a trezit cu buzunarele pline înaintea returului cu Swansea, dar fără jucători

Grozav l-ar putea trage pe Bokila după el la ruși
Grozav l-ar putea trage pe Bokila după el la ruși

Articol de - Publicat joi, 29 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 21:42

Gicu Grozav a ajuns pe bani buni la Terek, iar rebelul Bokila s-a întors la echipă, dar ar putea să plece şi el în Cecenia.

Prestaţiile bune din ultima perioadă ale lui Gicu Grozav nu au rămas fără ecou. Prezenţi la meciul Petrolului cu Swansea de săptămîna trecută, reprezentanţii lui Terek au rămas impresionaţi de internaţionalul român în vîrstă de 23 de ani.

Terek a făcut o ofertă puţin peste 2 milioane de euro, care a fost acceptată de patronul ploieştenilor, Dan Capră: "Da, noi ne-am înţeles cu Terek, s-a înţeles şi Gicu, mai trebuie să treacă vizita medicală. Este vorba de 2,1 milioane de euro".

Cosmin Contra le-a solicitat ruşilor să-l lase pe Grozav să joace returul de astăzi cu Swansea, însă cei de la Terek nu au agreat varianta, dorind să-l folosească ei în campionat, sîmbătă!

Au renunţat la fiul risipitor
Jeremy Bokila a revenit ieri în România după ce acesta a fost refuzat de 8 echipe la care a dat probe, din cauza situaţiei contractuale dificile pe care o are.

După o discuţie pe care a avut-o cu şefii "lupilor", atacantul de 24 de ani a primit acceptul conducerii de a pleca de la Petrolul, iar din primele informaţii destinaţia ar fi tot Terek!

"Am fost la Ploieşti pentru că eram obligat de decizia UEFA. Mi-am rezolvat problema cu Petrolul, am plecat de aici şi acum voi merge la noua mea echipă. În România nu voi juca la nici o echipă", a precizat Bokila.

Chiar dacă a lipsit aproape două luni de la echipă, Contra era dispus să-l reprimească pe atacant în lot: "Eu am trecut peste anumite lucruri, pentru că mă gîndesc la binele echipei, chiar dacă îmi încalc anumite principii".

16 goluri marcate în 31 de meciuri are Bokila pentru Petrolul

2,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Bokila conform transfermarkt.de

13 selecţii şi 3 goluri are Grozav pentru naţionala României

584949-petrolul-swansea.jpg

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
laurentz
laurentz  •  29 August 2013, 12:30
Postat de travk pe 29 August 2013, 09:49

inca nu imi vine sa cred ca Gicu Grozav, la varsta lui, om de prima nationala, s-a dus la Terek Grozniiii.....GROAZNICC!!!

Este groaznic sa incaseze 500,000 euro/an, este groaznic ca Terek sta mai mult la Moscova, este groaznic sa joci meci de meci si sa ai sansa unui transfer la o echipa mai buna... In general viata este groaznica in zilele acestea, ce sa facem...

laurentz
laurentz  •  29 August 2013, 12:30
Postat de ciucurel04 pe 29 August 2013, 10:39

eu ma gandesc cum dreq aia pot da 2 mil pe un jucator in timp ce la noi in campionat nu mai da nimeni mai mult de 500.000 ...

Este groaznic sa incaseze 500,000 euro/an, este groaznic ca Terek sta mai mult la Moscova, este groaznic sa joci meci de meci si sa ai sansa unui transfer la o echipa mai buna... In general viata este groaznica in zilele acestea, ce sa facem...

torque1981
torque1981  •  29 August 2013, 11:15
Postat de vasile223 pe 29 August 2013, 10:49

Ce face Bokila in poza bah!!!!!!!!!

Face bine. Tu?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează