INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DREAM TEAM

Bourceanu lîngă Cavani şi Lloris » Căpitanul Stelei ales în echipa ideală a grupelor EL!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 decembrie 2012 21:44

La o săptămînă de la finalul grupelor Europa League, UEFA a anunţat şi dream team-ul acestei fazei.

Printre cele 11 vedete se numără şi căpitanul Stelei, Alexandru Bourceanu (27 ani), care completează o linie de mijloc puternică alături de Horvath, Konoplianka şi Taison. În echipă se putea afla şi Rusescu, dar atacantul "roş-albaştrilor" a fost depăşit la limită de Vossen, Bobadilla şi Edinson Cavani. "Raul merită menţionat pentru forma excelentă în care se află, dar căpitanul Bourceanu prinde un loc pentru modul în care şi-a condus echipa spre primul loc în grupa E", notează site-ul UEFA.

"Foarte abil din punct de vedere tactic, Bourceanu a contribuit cel mai mult la jocul Stelei prin capacitatea sa de a conduce echipa şi de a uni jucătorii în jurul său", mai scrie forul european.

Echipa ideală a grupelor Europa League:
Lloris (Tottenham) - Tremoulinas (Bourdeaux), Dragovici (Basel), Iregun (Fenerbahce) - Horvath (Viktoria Plzen), Konoplianka (Dnepr), BOURCEANU ( STEAUA), Taison (Metalist Harkov) - Vossen (Genk), Cavani (Napoli), Bobadilla (Young Boys)

2,8 milioane de euro este cota lui Bourceanu, conform transfermarkt.de

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (50)
breky_tm
breky_tm  •  14 Decembrie 2012, 13:28

ma bucur pt alex merita sa joace la o echipa buna din europa...bafta in continuare

rapid87
rapid87  •  14 Decembrie 2012, 11:02
Postat de dnbstep pe 14 Decembrie 2012, 00:25

pai tu esti ungur deci esti mai prost...nu esti in stare sa dai o cautare pe google? forzza Steaua bravo Bourcene noul Gattuso de Romania

du-te ma virginule si spanzura-te .....auzi la el gatusso de romania:)))))))) hai k esti proasta satului! taranii din romania asculta scooter maria_|_

andystar
andystar  •  14 Decembrie 2012, 01:53

Bourceanu,Chiri si Ruse cei mai buni de la Steaua !

Vezi toate comentariile (50)
Comentează