INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA-TWENTE 0-1

Brandan pleacă în China! Dacă Steaua se califică, ia şi o primă fabuloasă

Dacă Steaua se califică, Brandan ia o primă fabuloasă şi pleacă în China
Dacă Steaua se califică, Brandan ia o primă fabuloasă şi pleacă în China

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 februarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 17 februarie 2012 21:47

Returul cu Twente poate fi ultimul meci al lui Brandan pentru Steaua. Gigi Becali i-a promis argentinianului că-l va lăsa în China şi-i va da o primă fabuloasă dacă Steaua se va califica

"Azi a fost Brandan la mine şi mi-a zis: "Dacă o prindeam pe Twente la finalul campionatului, era altceva". El a venit să-mi ceară să-l las să plec.

I-am spus să joace returul cu Twente şi el va lua primă de 70.000 de euro dacă ne calificăm. Joi poate să ia avionul şi să se ducă direct în China. Chinezii dau 750.000 de euro, iar prima pentru calificare va fi de 20.000 de euro pentru fiecare jucător", a anunţat Gigi Becali la Fanatik Show, pe DigiSport.

Gigi Becali stabilise iniţial o primă de calificare de 10.000 de euro pentru jucătorii lui Ilie Stan, dar a hotărît să o dubleze.

Patronul Stelei îi contrazice pe scepticii Iordănescu şi Dumitru Dragomir: "Iordănescu nu ştie fotbal. O să vedem în următoarea săptămînă cine ştie mai bine. Eu sau Iordănescu, sau nea Mitică.

În ce priveşte returul eu ştiu cel mai bine. Cu Bourceanu şi Brandan la mijloc o să fie alt joc. Nea Mitică zicea că Bourceanu strică jocul. Dar el dă agresivitate echipei, nu greşeşte pase, ţine jocul sus. O să le dăm 3-4 cu strategia asta. O să vedeţi".

Steaua a pierdut meciul tur cu Twente, 0-1. Returul se va disputa pe 23 februarie, la Enschede.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
kvlo82
kvlo82  •  18 Februarie 2012, 15:16

Nu are rost sa ne mai facem sperante desarte, luam bataie clara si acolo...putem juca cu Papa Pilus ca tot nu avem sanse...atat ne e valoarea...ce sa mai comentam?Legat de Bourceanu, imi mentin ideea ca nu are ce cauta la Steaua, greseste multe pase, e criminal, strica relatiile de joc de la mijloc, poate fi el bun la recuperare...ajunge sa faca ce a facut Prepelita si ne-am scos!Dupa lista de jucatori pt Uefa, nu trebuia sa lipseasca: Parvulescu, Machado si Balan...Dananae e in plus, Latovlevici trebuia lasat sa plece, ca nu are valoare de Steaua, Bicfalvi si Bourceanu sunt mediocri...noua acolo ne trebuia un Alexa, sau un NDoye...si inca un amanunt, trebuie jucat cu Fl.Costea titular!

fibra
fibra  •  18 Februarie 2012, 11:34

Lasa-ti dobitocul ca nu stie ce spune.La Bucuresti le dadea 3-0,acum iar da 3-4.Asta si cu o etapa inainte sa retrogradeze o sa declare ca au sanse la titlu.Fraieri sunt cei care se uita in gura lui,in primul rind infantilii de ziaristi.

cainerrosu
cainerrosu  •  18 Februarie 2012, 00:06

Bravo Gigi ! Anul asta nu prindeti cupele europene fara Brandan !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează