EUROPA LEAGUE  ·  GAZ METAN MEDIAŞ

Breeveld încă mai crede în şansele Mediaşului: ”Nu dezarmăm”

Breeveld a fost transferat în această vară de la Jiul Petroşani
Breeveld a fost transferat în această vară de la Jiul Petroşani

Articol de — Sambata, 20 August 2011, 00:00

Olandezul Nicandro Breeveld, autorul golului de la Viena, crede că Mediaşul are încă şanse de calificare.

Venit din liga a patra, de la Jiul Petroşani, olandezul Nicandro Breeveld (24 de ani) a semnat reuşita serii din Europa League, însă Gaz Metan a cedat la două goluri diferenţă la Viena, 1-3 cu Austria. "Iniţial, i-am văzut pe Markovici şi Trtovac liberi, m-am gîndit să centrez, iar apoi, în ultima secundă, am zărit portarul şi cred că am dat puţin mai lung în minge. A ieşit un gol frumos", a povestit olandezul.

Breeveld a analizat jocul de la Viena şi e convins că Mediaşul se poate califica în grupe. "Am întîlnit o echipă bună, care a jucat simplu, fără chestii miraculoase, şi a avut un tempo bun. Am luat gol în ultimele secunde ale primei reprize, iar apoi am pierdut destul de repede mingea, iar asta ne-a costat multă energie. Nu trebuie să dezarmăm după această înfrîngere! Trebuie să avem mentalitatea de a cîştiga pentru că dacă nu o vom avea mai bine stăteam acasă. Cred în calificare şi sîntem capabili să înscriem două goluri", a conchis mijlocaşul lui Pustai.

Vînd bilete la preţuri mici
Gaz Metan va juca returul cu Austria Viena tot pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj. Pentru o afluenţă numeroasă la arena clujeană, oficialii echipei au decis să pună preţuri modice la meciul cu austriecii. Astfel, intrarea generală la peluze va fi de 5 lei, iar în restul stadionului de 10 lei. "Sper ca fanii noştri din Mediaş, suporterii clujeni să vină cît mai mulţi la stadion, pentru a ne ajuta să-i depăşim pe austrieci", a spus directorul Ioan Horoba.

"Am jucat cu un adversar care a alergat mult, genul de echipă tipic germană. O să putem întoarce rezultatul cu condiţia să jucăm cu mai mult curaj" (Zarko Markovici, fundaş Gaz Metan)

"Acum cunoaştem mai bine adversarul, vom şti exact ce avem de făcut în retur pentru a întoarce rezultatul. Să sperăm că ne va ieşi" (Cristi Todea, căpitan Gaz Metan)Declarația pe proprie răspundere. Ce verifică, de fapt, polițiștii. Ce se întâmplă dacă ești nesincer

Libertatea

Comentarii (5)

hcoco  •  21 August 2011, 09:10

de aceea e frumos fotbalul fiindca e posibil orice

williamfaulkner  •  20 August 2011, 15:24

Daca as locui in Cluj sau macar in apropiere, m-as duce pe stadion. Sunt sigur ca va fi un meci mare. Sper sa fie stadionul plin.

iulybalog  •  20 August 2011, 10:07

Hai Gazul. Este o echipa simpatica si m-ar bucura daca s-ar califica! In plus adevatii Medieseni sint oameni faini!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1