INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  BRUGES - DINAMO KIEV 0-1

Mircea Lucescu a răbufnit după calificarea în „optimi”: „De ce mă întrebați asta? Hai să vorbim despre noi!”

Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, nu a fost pe deplin mulțumit de jucătorii săi după calificarea obținută în „optimile” Europa League, în urma returului cu Bruges câștigat, scor 1-0 în Belgia (2-1 la general pentru ucraineni). +19   FOTO
Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, nu a fost pe deplin mulțumit de jucătorii săi după calificarea obținută în „optimile” Europa League, în urma returului cu Bruges câștigat, scor 1-0 în Belgia (2-1 la general pentru ucraineni).

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 februarie 2021 09:08 / Actualizat vineri, 26 februarie 2021 09:23

Mircea Lucescu, 75 de ani, antrenorul lui Dinamo Kiev, nu a fost pe deplin mulțumit de jucătorii săi după calificarea obținută în „optimile” Europa League, în urma returului cu Bruges câștigat, scor 1-0 în Belgia (2-1 la general pentru ucraineni).

„Au fost câteva probleme în prima repriză, am fost precipitați în privința paselor din jumătatea adversă. La pauză i-am văzut puțini abătuți. S-au grăbit, n-au avut răbdare. Echipa crește de la meci la meci, dar jucătorii încă nu au încredere în potențialul lor. Cred că este o presiune foarte mare pe ei, e foarte mult stres. Vor să readucă Dinamo Kiev acolo unde a fost și nu e ușor”, a declarat Lucescu la flash-interviu.

„Il Luce” a avut și un moment tensionat în dialogul cu media. A refuzat să răspundă întrebării care a vizat-o pe Șahtior, rivala din campionat și ea calificată în optimile de finală ale Europa League: „De ce mă întrebați de asta? Nu înțeleg, hai să vorbim despre Dinamo Kiev, atât”.

Seară perfectă pentru românii din Europa League

+15 FOTO
  • Toate echipele calificate în „optimile” Europa League: Tottenham, Ajax, Arsenal, Molde, Rangers, Granada, Șahtior, Villarreal, AC Milan, AS Roma, Dinamo Kiev, Dinamo Zagreb, Slavia Praga, Manchester United, Young Boys Berna și Olimpiakos.
  • Toți reprezentanții României s-au calificat în faza următoare: Mircea Lucescu, Tudor Băluță (Dinamo Kiev), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi (Rangers) și Ciprian Tătărușanu (AC Milan).
  • Tragerea la sorți a optimilor de finală are loc azi, de la 14:00. Prima manșă e programată pe 11 martie, returul o săptămână mai târziu, pe 18 martie.

Citește mai multe știri despre Europa League:

Ianis Hagi a împărțit Scoția, după Rangers - Antwerp 5-2 » Reacții radicale: de la „Visul oricărui coleg”, la „cea mai slabă prestație văzută”

Nicolae Stanciu, assist de excepție în Leicester - Slavia Praga! Cehii produc marea surpriză din Europa League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
nelu_faget
nelu_faget  •  26 Februarie 2021, 10:49
Postat de 1745flo pe 26 Februarie 2021, 10:47

Il Luce si-a arătat clasa!

Cel mai bine și-a arătat clasa în anii 80 când fura ca-n codru cu Securitatea la braț

1745flo
1745flo  •  26 Februarie 2021, 10:47

Il Luce si-a arătat clasa!

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  26 Februarie 2021, 10:34

iosif ,mereu te faci de rusine ,cu si fara vesta !!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează