INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GRUPA A

CFR CLUJ - ȚSKA SOFIA. Bulgarii și-au trasat obiectivele înainte de sosirea în România: „Venim să vă luăm banii!”

CFR Cluj a câștigat în Bulgaria, 2-0 cu ȚSKA
CFR Cluj a câștigat în Bulgaria, 2-0 cu ȚSKA

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2020 13:09 / Actualizat miercuri, 02 decembrie 2020 14:12

Bruno Akrapovic (53 de ani), antrenorul lui ȚSKA Sofia, vine în România cu două obiective: să câștige toate punctele și toți banii puși în joc în meciul cu CFR Cluj din Europa League.

  • CFR Cluj - ȚSKA Sofia, meci din etapa 5 a grupelor Europa League, se joacă joi, de la ora 22:00. Partida va putea fi urmărită în format liveTEXT pe GSP.ro;
  • Cu două meciuri rămase de disputat, ardelenii sunt la 3 puncte distanță de locul 2, Young Boys. Trebuie să nu obțină un rezultat mai slab decât elvețienii la Roma, apoi să câștige meciul direct cu aceștia din ultima etapă.
  • Pe banca grupării din Gruia va sta joi un trio interimar format din Marius Bilașco, Valeriu Bordeanu, cel care deține și licența PRO, și secundul Costin Curelea.  

Înainte de plecarea în România, Akrapovic a stat de vorbă cu jurnaliștii, cărora le-a spus că nu știe cine o va conduce pe CFR la duelul de joi și că, indiferent de numele celui care va sta pe bancă, ȚSKA va încerca să-și facă jocul și să câștige.

Bruno Akrapovic, înainte de CFR Cluj - ȚSKA Sofia

„Vom încerca să jucăm la un nivel bun și să câștigăm punctele. Ăsta este întotdeauna scopul meu, îmi pare rău că nu este posibil mereu, dar fiecare meci trebuie jucat cu dorință. Suntem ȚSKA, cea mai mare echipă din Bulgaria și vreau ca jucătorii mei să arate acest lucru. Nu am informații cu privire la cine o va conduce pe CFR, este problema lor, nu am treabă cu ea.

În orice caz, trebuie să încercăm să câștigăm atât banii, cât și punctele. Nu am niciun obiectiv trasat de conducere, dar eu îmi propun lucruri mari”, a declarat Akrapovic, potrivit Sportal.bg.

Bruno Akrapovic a preluat-o pe ȚSKA în noiembrie, iar sub comanda sa bulgarii au obținut 2 victorii în 3 meciuri. Cea mai recentă a venit duminică, cu ȚSKA 1948 Sofia, 2-0.

570.000 de euroeste bonusul de la UEFA pentru orice victorie în grupele UEL și 190.000 € pentru un egal

VIDEO. Propuneri surprinzătoare pentru banca tehnică a lui CFR Cluj, după despărțirea de Dan Petrescu

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj caută antrenor: surpriza Pițurcă + doi portughezi pe lista lui Neluțu Varga

Iuliu Mureșan: „CFR Cluj are o problemă și trebuie rezolvată rapid” » Pe ce antrenor ar fi mizat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10212456172575743
Val Wolfe  •  02 Decembrie 2020, 16:02

Acum fara Dan Petrescu sa vedeti ce bine o sa mearga echipa, ca unsa..... CFR ar putea insa profita de mecanismul lasat de Petrescu ptr. o perioada, asa ca bulgarii sa-si muste limba.

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  02 Decembrie 2020, 14:49
Postat de moshu_cu_sacul... pe 02 Decembrie 2020, 14:48

Există o mare diferență între „venim să CÂȘTIGĂM toți banii” și „venim să vă LUĂM toți banii”!! Până la urmă, cu ce gânduri vor venii bulgarii la Cluj?

*veni (cu un singur i, firește)

moshu_cu_sacul...
moshu_cu_sacul...  •  02 Decembrie 2020, 14:48

Există o mare diferență între „venim să CÂȘTIGĂM toți banii” și „venim să vă LUĂM toți banii”!! Până la urmă, cu ce gânduri vor venii bulgarii la Cluj?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează