INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FINALA EUROPA LEAGUE

Calificare în lacrimi » Llorente: ”E prima dată cînd am plîns în timp ce jucam fotbal”

Llorente foto: reuters
Llorente foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 27 aprilie 2012 11:38

Fernando Llorente, jucătorul care a marcat golul calificării echipei Athletic Bilbao în finala Europa League, a declarat că a început să plîngă după ce a înscris.

"Ce s-a întîmplat pe San Mames este incredibil. Este prima oară când am plîns în timp ce jucam fotbal. Fanii de aici sînt unici şi ne-au demonstrat acest lucru", a declarat Llorente, potrivit cotidianului iberic As.

Fernando Llorente, 27 de ani, cîştigător al Cupei Mondiale cu Spania, în 2010, a mai spus că golul marcat este cel mai important din carieră. "Acest gol ne duce în istoria fotbalului. Acum avem ocazia să cîştigăm trofeul", a adăugat jucătorul.

Athletic Bilbao s-a calificat în finala Ligii Europa, după ce a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-1), formaţia portugheză Sporting Lisabona, în manşa retur a semifinalelor competiţiei. VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Golurile învingătorilor au fost marcate de Susaeta '17, Ibai Gomez '45+1 şi Llorente '88, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Van Wolfswinkel, în minutul 44. Finala Ligii Europa va avea loc la 9 mai, pe Arena Naţională din Bucureşti, cea de-a doua finalistă fiind Atletico Madrid.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
danza
danza  •  27 Aprilie 2012, 12:56

super varf, supe echipa, magnific antrenor...de abia astept sa-i vad live la Bucuresti!

deejay86
deejay86  •  27 Aprilie 2012, 12:15

Un jucator foarte bun la o echipa de mare valoare. Daca isi mentine forma si jocul din prezent sezonul viitor va fi o forta de temut in Primera.

unmaker
unmaker  •  27 Aprilie 2012, 11:41

un adevarat jucator Llorente...felicitari Bilbao

Vezi toate comentariile (3)
Comentează