INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA 1-0

Care e postul perfect pentru Lucian Filip » O legendă a Stelei nu-l vede fundaş stînga

Articol de GSP - Publicat joi, 27 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 27 noiembrie 2014 23:04

Lucian Filip a fost folosit tot mai des pe postul de fundaş stînga în apărarea Stelei şi a făcut meciuri destul de bune, însă astăzi, după înfrîngerea cu Aalborg, scor 0-1, fotbalistul a primit şi primele critici.
Miodrag Belodedici, unul dintre foştii apărători de legendă ai roş-albaştrilor, a comentat decizia luată de Costel Gâlcă de a-l folosi pe Filip pe banda stîngă, deşi pe bancă îi avea pe Latovlevici şi Toşca, jucători pentru care postul de bază este cel de fundaş stînga.

"Filip nu mi se pare un jucător pe postul de fundaş stînga. De la mijloc în sus ştie să paseze, ştie să sară la cap, să aibă grijă în spate, dar nu e de fundaş stînga", a spus Miodrag Belodedici la Digisport.

Clasament Grupa J
1. Dinamo Kiev   5     10-4   11p 
2. Aalborg            5     5-8   9p 
3. STEAUA        5    11-7   7p
4. Rio Ave            5     3-10    1p

Citeşte şi: Primăvară teoretică » Steaua speră într-o minune pentru a mai obţine calificarea în "şaisprezecimile" Europa League

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
milu
milu  •  28 Noiembrie 2014, 08:44

corecta observatia!

irishjoe
irishjoe  •  27 Noiembrie 2014, 23:33

magazioner!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează