INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA 1-0

Cavani a fost "prezent" în avionul Stelei :X

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

În avionul care i-a adus pe stelişti la Bucureşti a fost foarte multă linişte. Afectaţi după eliminare, jucătorii abia au schimbat cîteva vorbe între ei, căutînd răspunsul finalului de coşmar. Cei mai mulţi dintre ei au revăzut golul lui Cavani din prelungiri pe laptopul secundului Edi Iordănescu şi nu-şi puteau explica cum au putut rata primăvara europeană pe o neatenţie de cîteva secunde.

Napoli a reuşit să se califice în primăvara europeană cu golul pe care Cavani l-a înscris în ultimele minute ale partidei cu Steaua de pe San Paolo. Echipa napoletana condusă de Walter Mazzarri a profitat de vulcanul creat de suporteri şi a împins treptat meciul înspre poarta lui Tătăruşanu, iar în ultimele minute de joc a reuşit să lovească decisiv.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  17 Decembrie 2010, 17:18

Deci...intelegem din acest articol ca "secundul Iordanescu" are laptop. Macar ne spuneti ce marca este? Procesor? Memorie ?HDD ? Ecran? Hai...ca sa fie articolul complet, nu?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează