INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AALBORG - STEAUA 1-0

Ce note au primit steliştii după înfrîngerea cu Aalborg: Alex Bourceanu şi Paul Papp au fost cei mai slabi!

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 10:23

Aalborg - Steaua s-a terminat cu victoria danezilor, 1-0, paradoxal, într-un meci dominat de formaţia pregătită de Constantin Gâlcă.

Evoluţia roş-albaştrilor a fost taxată de ziarul Gazeta Sporturilor, jucătorii primind note între 4 şi 6, cu excepţia lui Giedrius Arlauskis, care a luat nota 7, avînd cîteva intervenţii care au limitat proporţiile scorului.

La polul opus s-au aflat Papp şi Bourceanu, care au fost singurii stelişti ce a primit nota 4. Media notelor primite de jucătorii Stelei pentru evoluţia de aseară este de 5,33.

642857-clipboard02.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
krokoi
krokoi  •  29 Noiembrie 2014, 04:30

in primul rand Galca e slab, iar Keseru si Sanmartean sunt niste petarde ude. cine zice ca sanmartean ajuta jocul echipei e un dobitoc sinistru. Cine e vrajit de driblingurile lui sanmartean care tine mingea si incetineste jocul, uita de pasa gresita pe care o da la urma. NUIE SANMARTEAN! NUIE GALCA! o echipa obosita, cu patron si manager la puscarie si cu un management de racat. NUIE STEAUA! sa fac ceva pe fotbalul nostru si pe liga 1, cea mai deprimanta competitie de fotbal. imi trebuiesc cateva ore sa imi revin din depresie dupa ce vad un meci din liga 1, cu gazon obosit, tribune goale si jucatori super slabi. NUIE FOTBAL!

khal_37
khal_37  •  29 Noiembrie 2014, 01:39
Postat de antimitic pe 28 Noiembrie 2014, 19:25

Bravo stimabililor ! Daca Steaua batea (asa cum era normal dupa evolutia jocului), pun pariu ca notele jucatorilor erau de la 8 in sus. Asa ... atitudine de "mitici". Rusineee! P.S. : dinamovistilor le doresc somn usor si succes in pregatirea meciurilor din cupele europene (nu ma refeream la Chempions League ) :)

pe mimamovisti te rog sa nu-i deranjezi...moshul securist, santa claus, vegheaza peste ei(si sub ei) :)) Iar mos pintilie din Turda ii alinta cu povesti militienesti. Un lucru e clar, daca in locul lui aalbotg era FC Rusinea 1948, le dadeam minim sase goluri...crapidului o duzina.

khal_37
khal_37  •  29 Noiembrie 2014, 01:35

Cui a dat notele astea sa-i iau familia in vacanta in paula, sa ma pik-ur in gatlejul lui de infect, ma oparitule, ma claustrofob la inteligenta, ma scribalau de doi bani, cine mwrtzzyy m@@tyy iti da tie voie sa-ti bati joc de toata lumea ma pishhatwlw....

Vezi toate comentariile (50)
Comentează