INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSU CRAIOVA - AC MILAN, JOI 27 IULIE, 21:00, TV DIGISPORT, GSP.RO

Ce spun oltenii înainte de CSU Craiova - AC Milan! Mangia e sigur: "Montella bagă cei mai buni jucători" » Băluță: "E debutul în cupele europene"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iulie 2017 12:53

CSU Craiova și AC Milan se vor duela joi, de la ora 21:00, în prima manșă a turului III din preliminariile Europa League, la meciul de debut al echipei craiovene în cupele europene.

Antrenorul oltenilor, Devis Mangia, a susținut o conferință de presă și a vorbit despre duelul cu echipa italiană și a declarat că este sigur că Vicenzo Montella va alinia cel mai bun "11" posibil:

"Nu știu dacă trebuie să ne gândim că un rezultat de egalitate ar fi bun. Este greu să gândim așa. Vom intra pe teren și vom da tot pentru un rezultat pozitiv. Am studiat Milanul și știm ce joacă. Am văzut și multe meciuri de anul trecut, dar în momentul de față, echipa este diferță față de anul trecut. Vedem mâine seară cine joacă, dar concepția de joc rămâne aceeași. Jucătorii vor da maximum din ce pot pe teren.

Sunt sigur că vor juca cei mai buni jucători. AC Milan revine în Europa după mulți ani, iar fanii sunt interesați să vadă cea mai bună echipă. Sigur va fi cel mai bun 11", a spus Mangia la conferința de presă.

"Trebuie să avem încredere. Dacă respectăm ce ne-a zis antrenorul, le vom pune probleme. Trebuie să tratăm serios meciul și sigur vom reuși să facem un joc bun. Trebuie să fim încrezători chiar dacă întâlnim una din cele mai bune echipe din Europa și să ieșim cu capul sus. Avem emoții pentru că e debutul nostru în Europa. Sper să intrăm cu devotament și să credem în noi"Alexandru Băluță

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează