INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTIC - CFR CLUJ

CELTIC - CFR CLUJ // FOTO Jucătorii lui Celtic, motivați cu un citat al lui Muhammad Ali! Scenografie spectaculoasă a fanilor scoțieni

Articol de GSP - Publicat joi, 03 octombrie 2019 22:46

Celtic și CFR Cluj se duelează în al doilea meci din grupele Europa League. La pauză, scorul este 1-0 pentru britanici.

Fanii scoțieni au umplut arena, așteptând revanșa față de clujeni, după eliminarea din preliminariile Champions League, iar înainte de meci au avut o scenografie spectaculoasă.

Suporterii au afișat un citat al lui Muhammad Ali și o fotografie cu acesta din meciul cu Joe Frazier, câștigat de Ali pe 1 octombrie 1975, în celebrul „Thriller în Manila”.

CELTIC - CFR CLUJ // FOTO Jucătorii lui Celtic, motivați cu un citat al lui Muhammad Ali! Scenografie spectaculoasă a fanilor scoțieni
Scenografia fanilor lui Celtic // FOTO: Guliver/GettyImages

„Nu e nimic rău în a cădea. Să rămâi căzut e greșit”, a fost citatul lui Ali afișat de scoțieni.

Vezi AICI desfășurarea meciului Celtic - CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
cfrinho
cfrinho  •  04 Octombrie 2019, 00:04

Joc de nimic. 0(zero) suturi pe poarta pentru CFR. Trebuia sa se termine 5-0. O echipa care nu poate trage un singur sut pe spatiul portii nu merita nimic. Mai bine nu se prezentau daca tot n-aveau chef sa joace.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează