EUROPA LEAGUE  ·  CELTIC - CFR CLUJ 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // 4 jucători care l-au dezamăgit pe Ilie Dumitrescu: „Scoțienii i-au depășit cam la toate capitolele în această seară”

Vineri, 04 Octombrie

Ilie Dumitrescu a analizat meciul Celtic - CFR Cluj 2-0 (Edouard 20', Elyounoussi 60'), din grupele Europa League, și a explicat unde s-a făcut diferența. 

Scoțienii au fost net superiori în linia mediană. Apărarea lor nu a mai fost la fel de visătoare ca în preliminariile UEFA Champions League. Cei de la CFR nu au mai fost la fel de agresivi, iar mijlocul nu a mai funcționat. 

Drept dovadă că doi dintre mijlocași au fost schimbați de către Petrescu. Luis Aurelio și Djokovic au fost înlocuiți, iar Omrani nu a mai scos maximul de la fiecare acțiune. În plus, Deac a fost modest astăzi.

Clujenii au avut și deficiențe pe faza defensivă. Scoțienii i-au depășit cam la toate capitolele în această seară. Au fost mai bine organizați”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport. 

Citește și:

Bogdan Mara explică înfrângerea din Scoția: „Celtic, mai bună și mai motivată! Dar noi i-am eliminat în Champions League”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!Cum era Vica Blochina pe vremea când dansa în clubul Melody. I-a fost amantă lui Victor Pițurcă și au un copil

Libertatea

Comentarii (11)

Constantin Timotin  •  04 Octombrie 2019, 14:38

Pai puneti si voi titlul articolului cum trebuie, ca nu CFR a batut pe Celtic cu 2-0, ci invers...

Christian Ciuca  •  04 Octombrie 2019, 10:49

lr spune bine Iliuta, n-ai avut linie mediana, zero, arunci mingiile la bataie-n fata, dar in fata Omrani doarme, e moale, nu face nimic, e depasit, spectator.

Eduard Antoniu  •  04 Octombrie 2019, 10:31

Dupa cum a prins asara autogolul, Burca pierde "r"-ul din nume.

Vezi toate comentariile (11)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
11:00 Tenis, WTA

Turneul din Moscova

Digi 2
13:00 Tenis, WTA

Turneul din Luxemburg

Digi 4
Program TV complet

Liga 1