INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Neil Lennon, antrenorul scoțienilor: „Felicitări pentru CFR, au jucat foarte bine!”

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 22:09

Neil Lennon (48 de ani), antrenorul lui Celtic, a oferit declarații după înfrângerea suferită de echipa sa cu CFR Cluj, scor 0-2, care i-a asigurat campioanei României calificarea în „16”-imile de finală Europa League.

„Am făcut multe schimbări în echipă, întrucât ne-am dorit ca mulți dintre jucători să prindă minute de joc. Le transmit felicitări celor de la CFR, au jucat foarte bine. Cred că cele două echipe meritau să meargă mai departe.

Formația noastră joacă bine momentan, asta e tot ce contează, iar până la tragerea la sorți ne focusăm asupra meciurilor din competițiile interne. Au fost niște meciuri tari cu CFR Cluj în ultimele luni. Cine știe, poate o să ne mai întâlnim pe viitor”, a declarat Lennon.

Burcă după victoria cu Celtic: „Sper să marchez goluri și mai importante” 

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează