INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC 2-0

CFR Cluj - Celtic 2-0 // VIDEO Căpitanul Mario Camora face ordine în vestiar: „N-avem timp de petreceri! Urmează meciul de titlu”

Articol de GSP - Publicat joi, 12 decembrie 2019 22:37

Mario Camora (33 de ani, fundaș stânga) a vorbit după CFR Cluj - Celtic 2-0, rezultatul care a calificat-o pe campioana României în „16”-imile Europa League.

Am avut o atitudine foarte bună, mai ales pe faza defensivă, unde am fost foarte agresivi. Calificarea e importantă atât pentru club, cât și pentru noi, jucătorii.

Nu m-a interesat rezultatul la Rennes - Lazio. Am spus și înainte că important e ce facem noi. E mult mai frumos că am terminat grupa cu o victorie, deși puteam să mergem mai departe și cu un egal. Nu va avea loc nicio petrecere. Vine un meci important luni, de titlu, cu Astra, și trebuie să trecem pe primul loc”, a declarat Camora.

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - CELTIC 2-0 // Record istoric pentru campioana României! Cel mai mare punctaj atins vreodată de o echipă românească în cupele europene

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  13 Decembrie 2019, 16:30

Dar, ce, și Astra bagă rezervele? ;-)

2470196376539519
Eduard Antoniu  •  13 Decembrie 2019, 15:44

Ce s-au mai necajit cu meciul de la Botosani - si pana la urma tot cel care a insistat sa fuga de la Botosani la Cluj a spart gheatza! Bravo, CFR!

ciollo
ciollo  •  12 Decembrie 2019, 23:10

In timp ce scriam comentariul, guvidul a modificat titlul.... Bravo lui!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close