INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO Camora vrea în primăvara europeană: „Ar fi păcat să ajungem aici și să nu câștigăm”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 decembrie 2019 18:42

CFR Cluj joacă joi, de la 19:55, meciul decisiv cu Celtic pentru calificarea în șaisprezecimile de finală ale Europa League. „Căpitanul” Mario Camora (33 de ani) nu concepe un eșec în fața propriilor fani.

  • CFR Cluj - Celtic e liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 
  • CFR Cluj se califică în „șaisprezecimi” dacă obține cel puțin un punct sau dacă Lazio pierde la Rennes.

„Echipa a demonstrat deja în acest sezon că poate juca bine. A învins-o pe Celtic în deplasare. Dar cel mai important e să fim inteligenți. Pentru că mâine sunt două rezultate care ne ajută să mergem mai departe, victoria și remiza. 

Celtic este Celtic. Orice jucător din lotul acestei echipe are un rol important. Nu contează cu ce echipă va juca mâine. Toată lumea vorbea despre Lazio, dar s-a văzut ce greu e să joci împotriva lui Celtic. Cu siguranță nu va fi ușor, asta e clar. E bine că jucăm acasă ultimul meci. O să fie foarte, foarte greu. Numai dacă vom fi concentrați putem scoate rezultatul dorit. 

Normal că presiune există. Pentru că toată lumea din club vrea să mergem mai departe. Dar e păcat că ajungem la acest ultim meci, cu acest avantaj și să nu câștigăm”, a declarat Camora în conferința oficială de presă dinaintea meciului CFR - Celtic.

„Lumea a fost tristă după înfrângerea cu Botoșani, dar acum este altă competiție și gândul nostru e să trecem mai departe. Apoi ne vom gândi și la campionat, pe care ne dorim să-l câștigăm. E important și campionatul” - Camora, fundaș CFR Cluj 

Vezi și:

CFR - CELTIC // VIDEO Dan Petrescu, înaintea meciului decisiv din Europa League: „Ar putea fi cel mai trist moment din carieră! Celtic ar câștiga titlul în România cu echipa a 3-a”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează