INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - CELTIC

CFR CLUJ - CELTIC // VIDEO Campioana, ca echipa națională! „Feroviarii” au lăsat accesul gratuit pentru copii

Articol de - Publicat joi, 12 decembrie 2019 18:50

CFR Cluj și Celtic joacă astăzi, de la 19:55, un meci decisiv pentru calificarea în „șaisprezecimile” Europa League. Copiii beneficiază de intrare gratuită pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”.

  • CFR Cluj - Celtic e liveTEXT AICI de la ora 19:55 și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Plus. 

Inspirați de meciul dintre România și Norvegia, din preliminariile EURO 2020, când 29.854 de copii au fost prezenți pe Arena Națională, cei de la CFR Cluj și-au chemat micii susținători la meci.  

Miza uriașă a meciului cu Celtic, calificarea în primăvara europeană, i-a făcut pe șefii campioanei să lase intrarea gratuită pentru fiecare 5 copii însoțiți de un adult. În aceeași situație se află și studenții care au venit organizați la arena „Dr. Constantin Rădulescu”.

VEZI ȘI:

CFR - CELTIC // VIDEO Dan Petrescu, înaintea meciului decisiv din Europa League: „Ar putea fi cel mai trist moment din carieră! Celtic ar câștiga titlul în România cu echipa a 3-a”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  12 Decembrie 2019, 22:18
Postat de sasesase pe 12 Decembrie 2019, 19:52

Aia 350 de scoțieni și irlandezi o să facă atmosferă! Kvsc 1907 nu are și nu a avut vreodată galerie sau suporteri. Un fel de FCSB al ardealului

In fotbal nu conteaza numai suporterii, ci si cum joaca bajetii de pe teren. "Kvsc" a castigat seara asta. Pe Craiova ii bat fkin Budescu si cu Alibec.

sasesase
sasesase  •  12 Decembrie 2019, 19:52

Aia 350 de scoțieni și irlandezi o să facă atmosferă! Kvsc 1907 nu are și nu a avut vreodată galerie sau suporteri. Un fel de FCSB al ardealului

Vezi toate comentariile (2)
Comentează