INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Dan Petrescu acuză Federația Română de Fotbal: „Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 septembrie 2019 18:23

CFR Cluj a solicitat Federației amânarea meciului cu FC Botoșani din șaisprezecimile Cupei României, de miecuri, 25 septembrie, dar s-a lovit de un refuz. Dan Petrescu a comentat situația.

  • FC Botoșani - CFR Cluj e joi, 25 septembrie, ora 21:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

„Ce să comentez? Federația a refuzat. Astea sunt ajutoarele pe care le primesc echipele din România. Cele din Serbia, Kazahstan sau Olanda au primit tot ce au cerut, de fiecare dată. Noi până acu nu am primit nimic. Ne vedem de treabă, urmează 6 meciuri în 20 de zile și o să încercăm să câștigăm cât mai multe. Consider totuși că meritam mai mult respect!  

Strategia va fi clară. Mă voi gândi mereu la următorul meci. Acum e cel cu Lazio. Dacă mă gândesc la două nu-mi iese strategia. De joi seara mă voi gândi la cel cu FCSB.”, a declarat Dan Petrescu într-o conferință de presă. 

PROGRAMUL COMPLET AL CAMPIOANEI ROMÂNIEI, GRUPA E:

  • CFR Cluj - Lazio, 19 septembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Celtic)
  • Celtic - CFR Cluj, 3 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Lazio - Rennes)
  • Rennes - CFR Cluj, 24 octombrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Lazio)
  • CFR Cluj - Rennes, 7 noiembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Lazio - Celtic)
  • Lazio - CFR Cluj, 28 noiembrie, ora 22:00 (celălalt meci e Celtic - Rennes)
  • CFR Cluj - Celtic , 12 decembrie, ora 19:55 (celălalt meci e Rennes - Lazio)

Vezi și:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (34)
babavanga
babavanga  •  18 Septembrie 2019, 22:48
Postat de emil1986 pe 18 Septembrie 2019, 20:38

@ctinescu, specie de frustrat, si-a luat manita tur-retur de la luxemburghezii de la Dudelange. Steaua a pierdut la scor cu echipe de talie mondiala - Manchester City, Sporting sau Lazio. Nu mai abera si scoate unghi din gat ca faci buba, complexat mic si prostut!

Și acum dudelange joaca in grupe iar FCSB joaca cu metaloglobus unde era marea echipa ajutata de toți de tv.arbitri,federație ,presa și eterna vicecampioana fara palmares fara stadion no name sa va păcălească prin vorbele unui om fără minte

ctinescu
ctinescu  •  18 Septembrie 2019, 20:45
Postat de emil1986 pe 18 Septembrie 2019, 20:38

@ctinescu, specie de frustrat, si-a luat manita tur-retur de la luxemburghezii de la Dudelange. Steaua a pierdut la scor cu echipe de talie mondiala - Manchester City, Sporting sau Lazio. Nu mai abera si scoate unghi din gat ca faci buba, complexat mic si prostut!

ba prostule,eu ti-am scris clar scrie un meci deci intr-un singur meci in care si-a luat cfr precum voi consonatii manita nu tur-retur i di ,acum ai inteles manuelo7?mai bine te numeai manuel5 pe contul alalalt ca mergea la fix cu manitele traditionale luate intr-un singur meci de consonati dar poate ai viziuni in viitor si de la manite/meci treceti la septici/meci,cine stie?daca nu gasesti meciul in care cfr si-a luat 5 in cupele europene treci la somn si lasa galagia pe aici gigistule.

emil1986
emil1986  •  18 Septembrie 2019, 20:39

#steauanuefcsb, prostalaule, *** nebraska!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează