INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3

CFR CLUJ - DUDELANGE 2-3 // Prima reacție a lui Toni Conceicao după eliminarea din Europa League

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 22:44

CFR Cluj a fost eliminată în play-off-ul Europa League de luxemburghezii de la Dudelange, cu o dublă înfrângere, 0-2 în tur, respectiv 2-3 în retur. Toni Conceicao, antrenorul "feroviarilor", a recunoscut superioritatea adversarilor.

"Trebuie să analizăm foarte bine meciul, reprizele au fost diferite, în prima am jucat bine, ne-am creat ocazii. În a doua am pierdut acea minge aiurea, au marcat primul gol și meciul a devenit tot mai greu.

Echipa din Luxemburg a fost mai bună și a meritat să se califice. Îi înțeleg pe suporteri, și-au dorit un alt rezultat. Cu toții suntem rușinați, eu personal mă simt rușinat. Trebuie să felicităm adversarul, noi în această seară nu am fost la nivelul dorit", a declarat Toni Conceicao la interviurile de la final. 

"Au fost mai buni, trebuie să recunoaştem, au profitat de greşelile noastre. Eu ştiam că au o echipă puternică, am văzut şi meciul cu Legia, n-a fost o întâmplare. Oricum, nu avem scuze. Nu mai avem ce face, ne asumăm, am pierdut, trebuie să fim bărbați"
Cristi Manea, CFR

Vezi și: Antrenorul luxemburghezilor amplifică umilința campioanei: "8 fotbaliști lucrează. E o problemă, trebuie să își reducă programul pentru grupele EL"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close