INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - DUDELANGE (JOI, 20:00, DIGI 1, TELEKOM 1, LOOK, GSP.RO, ÎN TUR, 0-2)

CFR CLUJ - DUDELANGE // Măsuri excepționale ale luxemburghezilor după conflictul avut cu oficialii clujeni: pe cine aduc în România

FOTO: RTL
FOTO: RTL

Articol de - Publicat marti, 28 august 2018 18:23

Înaintea meciului din tur au existat fricțiuni între conducerile cluburilor, iar CFR-iștii au amenințat: ”Atenție, curând o să veniți în România!” 

Dudelange își ia măsuri măsuri excepționale pentru deplasarea de la Cluj. Campioana Luxemburgului a decis să vină în România cu bucătar propriu și a rezervat un autocar, pentru deplasările în oraș!

"Bucătarul va fi al 37-lea membru al delegației. Și va avea și cele mai multe bagaje, pentru că aduce cu sine ustensile și alimente", dezvăluie Le Quotidien. Motivul? Șefii clubului se tem că "românii ar avea în plan să le servească mâncare alterată"!

Diferend la nivel înalt

Au și motive să-i suspecteze pe CFR-iști că le pregătesc ceva. Înaintea meciului-tur, câștigat de Dudelange cu 2-0, președintele Romain Schumacher, absent de la birou pentru o scurtă vacanță, "a început să primească pe contul său de e-mail mesaje despre un diferend privind transferul cu autobuzul pentru o conferință de presă".

"I-am amenințat cu referat la UEFA"

"N-a fost deloc plăcut. Dintr-o dată, românii au început să se comporte ca nebunii. Și ne-au amenințat direct: «Atenție, curând o să veniți în România!».

Apoi am sunat-o și eu pe secretara lor și i-am spus că le fac referat la UEFA", a povestit Schumacher. El a admis că n-au încredere în clujeni "și de aceea am decis să fim foarte prevăzători". 

"După tensiunile avute cu șefii CFR-ului l-am abordat pe observatorul UEFA și el ne-a spus să punem pe hârtie toate plângerile noastre"
"Colegii români sunt destul de sumbri. Nu spun nici măcar «bună ziua» când vin la ședințele UEFA. Cei de la Videoton și acum ne-au sunat să ne felicite pentru succesele repurtate"
Romain Schumacher, președinte Dudelange

"Important e să nu primim gol. Dar nu mergem la Cluj doar să ne apărăm. Vrem să dăm cel puțin un gol și, de ce nu, să câștigăm"
Dominik Stolz, jucător Dudelange

Vezi și:  Unde se văd meciurile echipelor românești din Europa League » FCSB, pe un singur post TV

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 August 2018, 07:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  29 August 2018, 07:17

Nu cred nimica in faptul ca de la CFR se trag ifosele.Mai degraba ceilalti sunt ingamfati ,pres clubului era in vacanta cu ocazia acestui meci important. Ar merita o cafteala fotbalistica de neuitat.

hitman222
hitman222  •  29 August 2018, 06:04
Postat de wishmaster pe 28 August 2018, 19:33

pai, dacă ar hali și luxemburghezii numai slană cu ceapă toată ziua, ar fi și ei sumbri și n-ar mai da "bună ziua" la sedințe...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează