INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CFR CLUJ - DUDELANGE // Strategia conducerii CFR-ului a dat roade la meciul cu luxemburghezii

Articol de - Publicat joi, 30 august 2018 19:51

CFR Cluj joacă returul cu Dudelange în fața unui stadion plin. Trafic blocat, mii de suporteri cu steaguri și fulare la gât și un singur obiectiv: calificarea în grupele Europa League.

Peste 12.000 de spectatori erau prezenți în Gruia înaintea fluierului de start al italianului Davide Massa.

Ademeniți de prețul neobișnuit de scăzut al biletelor, 5 lei, de intrarea gratuită rezervată elevilor și studenților, dar mai ales de miza jocului, fanii clujeni au transformat cartierul Gruia într-un adevărat mușuroi uman.

Invitați atât de jucători, prin mesaje video motivaționale, cât și de oficialii campioanei, "feroviarii" au luat cu asalt tribunele Stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" pentru returul cu F91 Dudelange.

Trecând peste rușinea din Luxemburg (0-2) și remiza albă de la Mediaș, ardelenii speră să întoarcă scorul împotriva campioanei din Luxemburg și să se califice în grupele unei competiții europene după o pauză de 5 sezoane. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  31 August 2018, 00:05

la 5 lei si tot nu au umplut stadionul,de ras,o echipa care nu e prea iubita

324482868306514
Liviu Aricescu  •  30 August 2018, 22:01

si au luat-o in *** *** ardeleni!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează