INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - LAZIO 2-1

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // Ciprian Deac și Omrani au prins aripi: „Asta e adevărata față a CFR-ului!” + obiectiv îndrăzneț

Articol de GSP - Publicat joi, 19 septembrie 2019 21:59

CFR Cluj a trecut de Lazio, scor 2-1. Ciprian Deac și Bilel Omrani, marcatorii celor două goluri ale campioanei României, visează la calificarea în „șaisprezecimile” de finală.

„În prima repriză nu ne-a ieșit nimic. Am fost crispați. Au controlat jocul, dar bine că am reușit să marcăm. Ne-am trezit după pauză, ne-am creat ocazii. Asta e adevărata față a CFR-ului! 

Nu prea e important sistemul de joc atât timp cât noi ne dăruim pe teren. Am câștigat pentru că ne-am dorit foarte mult. 

Omrani ăsta e! E un om decisiv, de valoare, care marchează atunci când trebuie. Suntem pe primul loc momentan, dar mai avem încă cinci meciuri. Ne dorim să ieșim din această grupă. Ar fi o adevărat performanță”, a declarat Ciprian Deac la TV Digi Sport. 

„A fost o victorie importantă împotriva lui Lazio, o echipă mare. Sunt foarte fericit. Trebuie să accept faptul că nu am fost titular. Mister Petrescu mi-a zis să fiu pregătit, că pot intra oricând și că voi face diferența! Sperăm să rămânem pe primul loc” - Bilel Omrani

Vezi și:

CFR CLUJ - LAZIO 2-1 // VIDEO + FOTO Ce campioană avem! CFR revine incredibil și o învinge pe Lazio la Cluj

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  20 Septembrie 2019, 11:38

GSP nu se dezminte ca e site-ul fcsb-ului!Din moment ce chiar si in aceasta stire,ei dau formatia...fcsb-ului!Ca n-o mai dadusera demult!E ca si cum ti-ar arunca *** ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  20 Septembrie 2019, 11:33
Postat de Costel Preoteasa pe 19 Septembrie 2019, 22:24

Lazio a intrat pe tocuri si a tratat CFRul cu indinferenta au venit cu rezervele si sa vazut ! E adevarat a dominat dar au facut gresit ca niste copii ! Ia ajutat si arbitru la penalty dar rezultatul ramane ! Sa-i vedem mai departe ! Eu le urez succes !

Cu fcsb la Bucuresti, au bagat doar doi titulari!Si s-a vazut si atunci!

1819121944979915
Costel Preoteasa  •  19 Septembrie 2019, 22:24

Lazio a intrat pe tocuri si a tratat CFRul cu indinferenta au venit cu rezervele si sa vazut ! E adevarat a dominat dar au facut gresit ca niste copii ! Ia ajutat si arbitru la penalty dar rezultatul ramane ! Sa-i vedem mai departe ! Eu le urez succes !

Vezi toate comentariile (5)
Comentează