INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - RENNES

CFR CLUJ - RENNES // Billel Omrani are o motivație în plus înaintea returului cu Rennes: „A venit să câștige, dar și noi suntem tari”

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2019 09:26

Billel Omrani (26 de ani), golgeterul CFR-ului, a mărturisit aseară că este și mai motivat acum, că joacă împotriva unor francezi de-ai lui. 

Motivație specială pentru Billel Omrani. Puncherul lui CFR Cluj vrea să impresioneze împotriva unor conaționali. 

A spus-o zâmbind aseară, înaintea ultimului antrenament dinaintea partidei. Fotbalistul de 26 de ani a adus victoria cu Lazio (2-1), în primul meci din grupele EL, iar înainte a punctat decisiv cu Celtic (4-3), cu Maccabi (1-0) și cu Astana (3-0) în preliminariile Champions League. Francezul n-a mai marcat în ultimele două meciuri oficiale, cu Rennes (1-0) în Franța și cu Clinceni (3-0), dar a oferit un assist în Ilfov. Diseară, vrea să fie „locomotiva” CFR-ului. 

„Sunt francez și joc împotriva unei echipe franceze. Joc pentru o echipă din România și sunt și mai motivat să câștig. Rennes este foarte bună, a venit să câștige ca să rămână în cărți pentru primăvara europeană. Dar și noi suntem tari. În fotbal, trebuie să lupți mereu pentru cele 3 puncte. Dăm totul pe teren, apoi vedem ce procente sunt la calificare. Mesajul meu pentru fani e simplu: să vină și să facă o atmosferă fantastică! Mai ales că am înțeles că vin și mulți suporteri ai lui Rennes”, a spus Omrani.  

Iar la final, după joc, vrea să ofere tricoul său unui fan al echipei, așa cum obișnuiește mereu după partidele de acasă. 

7 goluriîn 11 meciuri a reușit francezul pentru CFR în actuala campanie europeană: 6 goluri în 8 partide din preliminariile UCL și un gol în trei de EL

3 milioane de euroeste cota lui Omrani pe Transfermarkt

2 echipedin Franța are atacantul în palmares: Olympique Marseille (un gol în 10 meciuri) și Arles (un gol în 15 partide)

„Rennes are un control foarte bun al balonului, un sistem defensiv pus la punct, stă bine la mijloc și-n atac. Punctele negative, slabe? Prefer să le spun doar colegilor” 

„Am fost coleg cu Morel și cu Mendy. Am vorbit cu ei, a fost o plăcere să-i revăd, mai ales pe Mendy, cu care am stat mai mult la Marseille, și am discutat și despre meciul de joi” - Billel Omrani, atacant CFR Cluj 

Match preview CFR Cluj - Rennes

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - RENNES // Toate reacțiile lui Dan Petrescu înaintea returului cu francezii: „Bugetul vorbește, restul e vrăjeală!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
daniaania
daniaania  •  07 Noiembrie 2019, 15:34

HAI CFR !!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează