INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - RENNES

CFR CLUJ - RENNES // VIDEO Ce a spus Dan Petrescu după egalul scos de Slavia Praga cu Barcelona: „Eu nu mint!”

Articol de - Publicat miercuri, 06 noiembrie 2019 18:20

CFR Cluj și Rennes se înfruntă joi, de la 19:55, în etapa cu numărul 4 a grupelor Europa League. Dan Petrescu (51 de ani) laudă evoluția cehilor de la Slavia Praga în grupele Ligii Campionilor.

Slavia Praga, echipa care a eliminat CFR Cluj în play-off-ul Ligii Campionilor, a remizat marți seară pe terenul Barcelonei, scor 0-0. A fost prilejul ideal ca „Bursucul” să îi complementeze din nou. 

„Cu Celtic a fost miracol. Cu Slavia? Pentru mine n-a fost o surpriză remiza de pe Camp Nou a cehilor. Eu nu mint, sunt realist, Slavia chiar are superechipă, pe joc, trebuia să bată Barcelona la Praga.

Cred că putem ajunge în primăvara europeană, dar să jucăm acolo cu Barcelona e cam greu. Mai greu să ajungă catalanii acolo, de pe locul 3 în Champions League, decât noi din această grupă de Europa League”, a declarat Dan Petrescu la conferința oficială dinaintea meciului cu Rennes. 

Conferința lui Dan Petrescu 

Vezi și: 

Dan Petrescu, înaintea unui nou duel european: „Dacă sunteți realiști, vedeți asta. Restul e vrăjeală!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează