INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - SEVILLA 1-1

CFR CLUJ - SEVILLA 1-1 // Julen Lopetegui, nemulțumit de starea gazonului: „Nu înțeleg cum a putut să arate așa”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 22:26

CFR CLUJ - SEVILLA 1-1 // Julen Lopetegui (53 de ani), tehnicianul spaniolilor, s-a plâns de starea gazonului la finalul partidei disputate pe arena „Dr. Constantin Rădulescu”.

  • Returul va avea loc joia viiitoare, pe Stadionul „Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla, de la ora 22:05, liveTEXT pe GSP.ro, televizat de TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look

„Ne-am fi dorit să câștigăm și meritam să obținem victoria. Am făcut un meci bun, împotriva unei echipe bune. A fost doar 1-1 însă și avem nevoie de o victorie în retur. Jucătorii mei au reușit să facă un meci bun. E păcat, nu înțeleg cum terenul a putut să arate așa în această seară”, a spus Lopetegui, la TV Telekom Sport.

„Am făcut un meci bun, întotdeauna ne dorim să câștigăm, dar un 1-1 e bun, în condițiile în care am fost conduși. Vom rezolva calificarea în retur. Putea fi un meci urât, CFR are jucători puternici, dar am jucat destul de bine”
Nemanja Gudelj, mijlocaș Sevilla

+45 FOTO

AICI este cronica meciului CFR Cluj - Sevilla 1-1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează